Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο – Αγοράζει φωτοτυπικό και φτιάχνει βιβλιοθήκη!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απευθύνθηκε σε τοπικούς φορείς αλλά οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Έτσι τη λύση έδωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής ”Σούλα”…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χορηγία σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας αποφάσισε να παραχωρήσει η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής «Σούλα», μετά από αίτημα των μελών του συλλόγου, επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται κοντά στα 3.000 ευρώ και με αυτά τα μέλη του συλλόγου θα προχωρήσουν στην αγορά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος και μιας βιβλιοθήκης. 
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν γίνει κρούσεις και σε φορείς της Πάτρας για να βοηθήσουν τα μέλη του συλλόγου οικονομικά, όμως το αίτημά τους δεν εισακούστηκε. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, μόνη επιλογή ήταν η ιδιωτική πρωτοβουλία, έστω και αυτού του χαρακτήρα, καθώς το κράτος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα στοιχειώδη.

 

Έτσι τα μέλη του συλλόγου απευθύνθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, που δέχτηκε να παραχωρήσει το ποσό προκειμένου να καλυφθούν αναγκαία έξοδα του.
 

Διαβάστε επίσης...

Καταργείται η Αργία των Τριών Ιεραρχών και για τα Φροντιστήρια με ΥΑ

TweetΥπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024  απόφαση …

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας

Tweet Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή …

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT»

TweetΈγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT» Σχετ.: 1. οι υπό στοιχεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *