Οι εκπαιδευτικοί όλων των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της χώρας στην Ηλεία

Στην Ηλεία θα βρεθούν οι εκπαιδευτικοί όλων των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της χώρας φιλοξενούμενοι του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων. Στα πλαίσια των Δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», που αφορά τα Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, το ΚΠΕ Κρεστένων υλοποιεί τετραήμερο βιωματικό σεμινάριο επιμόρφωσης ενηλίκων με τίτλο «Ο ρόλος των ΚΠΕ ως μοχλού ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και ποικιλιών» από 2 έως 5 Ιουλίου 2012 στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Κρεστένων.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς – μέλη των  Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της χώρας. Θέμα του είναι η συμβολή των ΚΠΕ στην αειφορική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών  μέσα από την ανάδειξη των  τοπικών  προϊόντων και των διαδικασιών παραγωγής και συντήρησής τους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη συμβολή τους στη βιοποικιλότητα,  την υγιεινή διατροφή, την υιοθέτηση αειφορικών καταναλωτικών προτύπων, την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής και τον οικοτουρισμό.
Το σεμινάριο θα τιμήσει με την παρουσία της η Τμηματάρχης Δ/νσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα. Αναστασία Ξυλόκοτα.

http://pyrgos-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3138.html


Διαβάστε επίσης...

Το ωράριο των εκπαιδευτικών της παράλληλης – Τι λέει η ΔΟΕ και τι υποστηρίζει η ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

TweetΗ ΔΟΕ εξέδωσε ανακοίνωση πως παραβιάζονται τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών της παράλληλης στήριξης. Στην …

Μετά τα σχολεία έρχεται και στο Δημόσιο ο θεσμός του Μέντορα

TweetΟ Μέντορας έρχεται στο Δημόσιο, ο νέος θεσμός που θα εισαχθεί το επόμενο διάστημα για …

Αθανάσιος Κατσίμπελης : Για έναν σύγχρονο Δήμο Πύργου με τον Σπύρο Λιατσή

Tweet Υποψήφιος με τον Spiros Liatsis o Αθανάσιος Κατσίμπελης Στηρίζουμε με την ψήφο μας για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *