Σε διαμαρτυρίες σε όλο το δημόσιο καλεί η ΑΔΕΔΥ

 

Προς

 

τις Ομοσπονδίες-μέλη

και

τα Νομαρχιακά Τμήματα

της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Συνάδελφοι,

 

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για μαζικές απολύσεις σε Στενό και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, που μας γυρίζουν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, η απάντηση των εργαζομένων οφείλει να είναι άμεση και εξίσου σκληρή με τις κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους – μέλη της, καθώς και τα Νομαρχιακά Τμήματά της να προχωρήσουν, αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011, στην οργάνωση μορφών διαμαρτυρίας σε όλα τα Υπουργεία και τις Υπηρεσίες του Δημοσίου (συγκεντρώσεις, παραστάσεις στην πολιτική ηγεσία, καθώς και καταλήψεις), ώστε να σταλεί ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς την Κυβέρνηση.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη και αναγκαία, ειδικά εν όψει της απεργιακής κινητοποίησης της 5ης Οκτωβρίου που έχουμε προκηρύξει από κοινού με τη ΓΣΕΕ σε Στενό, Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και ΔΕΚΟ.

Συνάδελφοι,

Ο αγώνας για να προστατέψουμε Κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες, θέσεις εργασίας, εργασιακά δικαιώματα και το εισόδημά μας, δεν είναι σήμερα απλώς δικαίωμά μας. Είναι υποχρέωσή μας – είναι η επιβίωσή μας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Διαβάστε επίσης...

Καταργείται η Αργία των Τριών Ιεραρχών και για τα Φροντιστήρια με ΥΑ

TweetΥπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024  απόφαση …

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας

Tweet Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή …

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT»

TweetΈγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT» Σχετ.: 1. οι υπό στοιχεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *