Για το β κύκλο αποσπάσεων, για τις διορθώσεις των λαθών και την εξέταση των εκπαιδευτικών ειδικών κατηγοριών που δεν πήραν απόσπαση, των αιρετών Δ. Μπράτη – Β. Παληγιάννη

Μπράτης Δημήτρης 
Παληγιάννης Βασίλης

Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση των αιρετών του ΚΥΣΠΕ με το Γ. Γραμματέα του Υπ. Παιδείας
για τη β’ φάση των αποσπάσεων

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ως αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου στο ΚΥΣΠΕ,  ζητήσαμε και είχαμε σήμερα συνάντηση με το Γ. Γραμματέα του Υπ. Παιδείας, με βάση και τη σχετική απόφαση της Δ.Ο.Ε., και θέσαμε το θέμα της αναγκαιότητας να πραγματοποιηθεί  άμεσα η β’ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Επισημάναμε στο Γ. Γραμματέα ότι υπάρχουν, αυτή τη στιγμή, κενά σε όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας και γι’ αυτό υπάρχει και η δυνατότητα ικανοποίησης πάρα πολλών αιτήσεων απόσπασης συναδέλφων μας που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα (οικογενειακά, υγείας, κλπ.). Τονίσαμε δε ότι θεωρούμε άδικο και αδιανόητο να προσληφθούν αναπληρωτές σε περιοχές όπου δεν έχουν ικανοποιηθεί οι αιτήσεις συναδέλφων μας για απόσπαση.

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις και συζητήσεις που έγιναν και παρά τη δική μας εμμονή για άμεση πραγματοποίηση της β΄ φάσης , ο Γ.Γ. ανακοίνωσε ότι η β΄ φάση θα πραγματοποιηθεί, ως τις 20 Σεπτεμβρίου 2011, με μοριοδότηση και με βάση τα κενά που θα υπάρχουν. Μας δήλωσε ότι δεν μπορεί να γίνει άμεσα η β΄ φάση γιατί πρέπει να συγκεντρωθούν όλες οι αιτήσεις επανεξέτασης , οι εκπρόθεσμες και οι αιτήσεις των νεοδιόριστων συναδέλφων ειδικών κατηγοριών. Δήλωσε, επίσης, ότι στη σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου θα εξετασθούν και θα διορθωθούν τα λάθη που έγιναν και θα γίνει εξέταση των αιτήσεων των συναδέλφων ειδικών κατηγοριών που δεν πήραν απόσπαση.

Μπράτης Δημήτρης
Παληγιάννης Βασίλης

Διαβάστε επίσης...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο επιστημονικό συμπόσιο ΔΙ.Π.Ε Άρτας «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Tweet 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙ.Π.Ε. ΑΡΤΑΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε …

Άρτα: 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Διοίκηση & Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

TweetΗ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, διοργανώνουν το 1ο …

«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

TweetΣχετ. έγγραφο: H υπό στοιχεία 73897/Γ1/4-7-2023 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *