Κινητοποίηση των αναπληρωτών Δασκάλων για μονιμοποίηση

View Image Details]” class=”lightbox-processed” style=”font-style: inherit; font-size: 13px; font-family: inherit; vertical-align: baseline; color: #000000; text-decoration: underline;”>001.jpg

Μια πραγματικά δυναμική κινητοποίηση αναπτύσσετε μέσω του Facebook από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που ζητούν…τίποτα παραπάνω από αυτά που δικαιούνται. Αφορμή στάθηκε η δημιουργία μιας ομάδας στο fb και κινητήριοςδύναμη η ”αγανάκτηση” τους από τον εμπαιγμό του Υπουργείου Παιδείας (πρώην Εθνικής) Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης.
βρείτε μας στο facebook
Παρακάτω ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

“Διεκδικούμε δικαστικά τους 737 διορισμούς δασκάλων που είναι σε εκκρεμότητα”

Το 2008 με απόφαση του ΥΠ. Παιδείας προκηρύχτηκαν 3534 θέσεις Π.Ε. 70 (2120 μέσω ΑΣΕΠ 60% και 1414 θέσεις μέσω του ενιαίου πίνακα 40%). Οι θέσεις αυτές έπρεπε να καλυφθούν μέχρι τις 31/12/2010. Παρόλα αυτά η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου, με παράνομα τεχνάσματα, έχει απορροφήσει μόλις τους 2797 αφήνοντας ακάλυπτες 737 θέσεις, παρ’ ότι τα κενά στα σχολεία κάθε χρόνο αυξάνονται, και μάλιστα έχει στα σχέδια του νέο διαγωνισμό ΑΣΕΠ ενώ υπάρχουν ακόμα διορισμοί σε εκκρεμότητα.

Απέναντι σε αυτή την ανεύθυνη και παράνομη δράση του υπουργείου εμείς αντιδρούμε με δικαστικές κινητοποιήσεις. Σταματάμε να ζητιανεύουμε αυτό που δικαιούμαστε και πλέον απαιτούμε και διεκδικούμε να καλυφθούν άμεσα οι εναπομείνασες θέσεις…Αγώνας μέχρι τέλους- αγώνας μέχρι τη δικαίωση.
βρείτε μας στο facebook
Τρόποι επικοινωνίας:
http://www.facebook.com/groups/194290180636712/
dionisistra@hotmail.com

 

http://myxanthi.gr

Διαβάστε επίσης...

Καταργείται η Αργία των Τριών Ιεραρχών και για τα Φροντιστήρια με ΥΑ

TweetΥπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024  απόφαση …

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας

Tweet Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή …

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT»

TweetΈγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT» Σχετ.: 1. οι υπό στοιχεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *