Οδηγούν την εκπαίδευση σε διάλυση

«Ο εμπαιγμός, η παλινωδία και η στόχευση να επιτευχθεί συγκεκριμένο αποτέλεσμα τηςεξυπηρέτησης των «ημετέρων», δεν έχει τέλος σχετικά με την επιλογή των Διευθυντών των σχολείων Α΄βαθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.
Αιφνιδιαστικά, χθες το βράδυ, επειδή δεν τους έβγαινε, άλλαξαν την εγκύκλιο για τις δηλώσεις επιλογής των Διευθυντών σχολικών μονάδων και αφού έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Διευθυντών από τα Συμβούλια Επιλογής.
Είναι εμφανές ότι δεν ξέρουν πλέον τι υπογράφουν στο Υπουργείο Παιδείας.
Η διαδικασία της επιλογής των Διευθυντών και των Σχολικών Συμβούλων μοιάζει φέτος «με το γιοφύρι της Άρτας». Κάθε μέρα αλλάζουν οι εγκύκλιοι της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης κατά το δοκούν, και ενώ ολοκληρώνεται η μία διαδικασία την ημέρα, το βράδυ ανατρέπεται από άλλη εγκύκλιο.
Πολύ φοβούμαστε ότι, με τέτοιες απαράδεκτες λογικές, σε συνδυασμό με την αναστάτωση και το αλαλούμ που έχουν προκληθεί, θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης», κατέληξε στην ανακοίνωσή του
ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Διαβάστε επίσης...

Καταργείται η Αργία των Τριών Ιεραρχών και για τα Φροντιστήρια με ΥΑ

TweetΥπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024  απόφαση …

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας

Tweet Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή …

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT»

TweetΈγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT» Σχετ.: 1. οι υπό στοιχεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *