Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης καλεί οικογένειες και παιδιά σε μια ξεχωριστή και γεμάτη ενέργεια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή!!!

ΟΙ “ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” ΤΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΕ ΜΙΑ

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Ολυμπιακό Μουσείο υποδέχεται τους μικρούς του φίλους σε μια ξεχωριστή και γεμάτη ενέργεια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή!!! Τα «ξωτικά» του Ολυμπιακού Μουσείου υπόσχονται εκπλήξεις, μουσική και σταθμούς όλο δημιουργία και παιχνίδι, που θα ξεσηκώσουν με το κέφι και τη φαντασία τους.

Το παράγγελμα της εκκίνησης θα δώσουν οι “Μικροί Εξερευνητές εν Δράσει”, το νέο και καινοτόμο εργαστήριο για παιδιά 6-12 ετών του Ολυμπιακού Μουσείου, το οποίο θα απογειώσει τα σαββατιάτικα πρωινά μας από τη νέα χρονιά. Οι σταθμοί δραστηριοτήτων, με έμπνευση από τον κόσμο της επιστήμης και της δημιουργίας, του παιχνιδιού και του ονείρου θα συνοδεύσουν μικρούς και μεγάλους στην δυναμική εκκίνηση των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Στο “παιχνιδοεργαστήριο” τα παιδιά θα δημιουργήσουν δώρα και στολίδια εμπνευσμένα από τα όνειρα των γιορτών γεμάτα με πρωτότυπες κατασκευές… Ολυμπιακών προδιαγραφών! Οι μικροί σεφ θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικες θρεπτικές λιχουδιές, ενώ ακόμα και οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη θα γίνουν αθλητές δοκιμάζοντας μαζί με τα παιδιά Ολυμπιακά αθλήματα. Γρίφοι, παιχνίδια, αθλοπαιδείες, περιπετειώδεις αναζητήσεις θα μαγέψουν τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού Μουσείου, για να υποδεχτούμε όλοι μαζί την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου!!

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ολυμπιακού Μουσείου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις υπερσύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις του Μουσείου και είναι ανοιχτή στο κοινό για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα!!!

Save the date!!!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 10:00 – 12:00.

page2image6785216page2image6790592

ΟΙ “ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” ΤΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑIΔΙΑ 6-12 ΕΤΩΝ

Μια φρέσκια ιδέα γίνεται πράξη στο Ολυμπιακό Μουσείο, το οποίο από τη νέα χρονιά εγκαινιάζει το εργαστήριο “Μικροί Εξερευνητές εν Δράσει”, για παιδιά 6-12 ετών, με τις δημιουργικές και περιπετειώδεις συναντήσεις του.
Με βασική αρχή τη βιωματική μάθηση και τη χαρά της ανακάλυψης της γνώσης, τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο της άθλησης, του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της τέχνης, με εκκίνηση την Ολυμπιακή ιστορία. Σε κάθε συνάντηση, τα εκθέματα του Μουσείου δίνουν το κατάλληλο ερέθισμα για να ξεκινήσει κάθε φορά και μια νέα περιπέτεια εξερεύνησης σε διαφορετικούς τομείς της γνώσης και της δημιουργίας. Ρομποτική, εικαστικά, κατασκευές, animation, μαγειρική, παραδοσιακές τέχνες, πειράματα και αθλήματα εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και συνθέτουν ένα πολυδιάστατο και διαθεματικό πρόγραμμα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών συναντήσεων.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, οι “Μικροί Εξερευνητές εν Δράσει” θα ξεκινήσουν τις συναντήσεις τους και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πρωί 10:00-12:00.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα

page3image6300752

Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο 2310968531-2 ή στην διεύθυνση: edu1@olympicmuseum.org.gr

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟLYMPICDAYRUN

ηλεκτρονική

page3image23351984 page3image23351776

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *