”ıÌ‹ÌÙÁÛÁ ÙÁÚ ıÔıÒ„Ô˝ –·È‰Âfl·Ú Í·È »ÒÁÛÍÂıÏ‹Ù˘Ì ÕflÍÁÚ  ÂÒ·Ï›˘Ú, Ï ÙÔÌ ÙÔÏ‹ҘÁ –·È‰Âfl·Ú ÙÔı ”’—…∆¡ ÕflÍÔ ÷flÎÁ ÛÙÔ ηflÛÈÔ ÙÔı ‰È·Î¸„Ôı „È· ÙÁÌ –·È‰Âfl·, ÙÁÌ ‘ÒflÙÁ 29 œÍÙ˘‚ÒflÔı 2019. (EUROKINISSI/Ã…◊¡À«”  ¡—¡√…¡ÕÕ«”)

Το μεγαλειώδες έργο του Υπουργείο Παιδείας αναγνωρίζεται από όλα τα στελέχη του Σύριζα

Όλα τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν στις θέσεις τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια αν και δεν είχαν τοποθετηθεί αξιοκρατικά, αναγνωρίζουν το έργο της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Μιλούν δημόσια για την επανάσταση και την εποποιία που συντελείται τις τελευταίες ημέρες παρά το γεγονός πως η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε επιμορφώσει τους εκπαιδευτικούς ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις σημερινές ανάγκες.

Είναι πράγματι μεγάλη τιμή για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να έχει την αναγνώριση όσων ιδεολογικά μάχονταν με κάθε μέσο την κυβέρνηση αυτή.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *