Στον Πύργο κάνουν συναυλία για να σωθεί εκπαιδευτικός

Ντροπή να αδιαφορεί η Πολιτεία, τα Υπουργεία και οι Ομοσπονδίες μας

Η ΕΛΜΕ Ηλείας, με την υποστήριξη του 3ου Γυμνασίου Πύργου και με την αξιέπαινη πρωτοβουλία μιας ομάδας καλλιτεχνών, οργανώνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μ.μ., στον αύλειο χώρο του 2ουΓυμνασίου και 2ου Λυκείου Πύργου συναυλία για οικονομική ενίσχυση εκπαιδευτικού, που χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στις ΗΠΑ για λόγους υγείας.

Στη μουσική αυτή εκδήλωση θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς οι BandaMorena, ο Πάνος Χατζηλαζαρίδης, η Νάσια Χατζηλαζαρίδη και ο Μάριος Δημητρόπουλος.

Οι παραπάνω καταξιωμένοι καλλιτέχνες υπόσχονται με τη μουσική και τα τραγούδια τους μια υπέροχη βραδιά.

Γι’ αυτό  και οι διοργανωτές καλούν εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και πολίτες του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν μαζικά στη συναυλία και να στηρίξουν την προσπάθειά τους, που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Προσκλήσεις θα υπάρχουν την Κυριακή το βράδυ στο χώρο της συναυλίας αλλά θα διατίθενται τις προηγούμενες μέρες (ώρες λειτουργίας σχολείου)και στο 3ο Γυμνάσιο Πύργου, στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου,στο 2ο Λύκειο Πύργου και (ώρες καταστημάτων)στα ακόλουθα καταστήματα του Πύργου:

CopyCenterΤ.Αποστολόπουλος (Μανωλοπούλου 19), Βιβλιοπωλείο Κορκολής (Ερμού 3), Βιβλιοπωλείο Πολύπλευρο-Γ.Παναγόπουλος (Πέλοπος 1), Βιβλιοπωλείο Γ. Σταθόπουλος (Ερμού 45) και στο café-winebarΔε Μοnk (κεντρική πλατεία Πύργου).

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *