Νίκη Κεραμέως: Έως το τέλος του έτους οι διορισμοί στην ειδική αγωγή

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι 4.500 μόνιμοι διορισμοί στην ειδική αγωγή εκτιμά η Νίκη Κεραμέως. «Μία από τις πρώτες ενέργειες που έκανα και εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα στο Υπουργείο Παιδείας ήταν αμέσως να συναντηθούμε με το ΑΣΕΠ, προκειμένου να επισπευσθεί αυτή η διαδικασία διορισμών στην ειδική αγωγή που έχει τέτοια μεγάλη ανάγκη από διορισμούς. Και επισπεύσαμε τις διαδικασίες και επειδή ακριβώς επισπεύσαμε τις διαδικασίες σε πολύ καλή συνεργασία με το ΑΣΕΠ, το οποίο εργάζεται πάρα πολύ σκληρά προς αυτόν τον στόχο» ανέφερε η υπουργός από το βήμα της Βουλής, σημειώνοντας πως «ήδη δημοσιεύτηκαν οι πρώτοι πίνακες και ήδη είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος για να ολοκληρωθούν αυτοί οι διορισμοί εντός του 2019».

Αναφορικά με τις 10.500 μόνιμες προσλήψεις στη γενική εκπαίδευση που είχε προαναγγείλει η προηγούμενη κυβέρνηση, η κ. Κεραμέως επανέλαβε ότι «μόνιμοι διορισμοί στη γενική θα γίνουν μόνο εφόσον βρεθεί το δημοσιονομικό περιθώριο και μετά από αναλυτική καταγραφή των κενών, θα προχωρήσουμε σε στοχευμένες προσλήψεις, εκεί που υπάρχει πραγματικά ανάγκη».

fourtounis.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *