Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη για τα κολέγια από ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ

Ξανά στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί για να μην ψηφιστεί το άρθρο για πρόσβαση αποφοίτων από κολέγια στη διαδικασία προσλήψεων εκπαιδευτικών

Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη για τα κολέγια αποφάσισαν οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ) οι οποίες ζητούν επίσης έκτακτη συνάντηση με την υπουργό Παιδείας.

Η νέα κινητοποίηση αποφασίστηκε καθώς μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ η ψήφιση επί των άρθρων για τα πτυχία των κολεγίων, τη σύνδεση μέρους της χρηματοδότησης των ΑΕΙ με την αξιολόγηση και την αναστολή λειτουργίας των 37 τμημάτων θα γίνει με ονομαστική ψηφοφορία την Πέμπτη.

 Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Αθανάσιος Κικινής δήλωσε πως οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες  επιδιώκουν συνάντηση με την υπουργό ενώ οι 3 Ομοσπονδίες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους την ημέρα εκείνη ζητώντας να μην ψηφιστούν τα ανωτέρω άρθρα, καθώς το υπόλοιπο νομοσχέδιο θα ψηφιστεί σήμερα. (χθες)

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *