Νέα έκκληση για τη βοήθεια – Ενώνουμε τις δυνάμεις μας να βοηθήσουμε την συνάδελφο αναπληρώτρια

ΠΑΣΑΔ 07/5/19

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας να βοηθήσουμε την συνάδελφο αναπληρώτρια

Συνάδελφοι στις 15/4/19 απευθυνόμενοι σε όλους σας ζητήσαμε τη βοήθειά σας για να μπορέσει η Ειρήνη, συνάδελφος μας, να νοσηλευτεί στο εξωτερικό για τους λόγους που περιγράφονται πιο κάτω.

Η ανταπόκρισή σας (σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας) ήταν συγκινητική κι αυτό μας έδωσε ελπίδες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί συγκεντρώθηκε, από το λίγο των πολλών, ένα σημαντικό μέρος του ποσού που είναι αναγκαίο.

Στις 17 Μαΐου η συνάδελφος θα πρέπει να ταξιδέψει για νοσηλεία σε κέντρο αναφοράς της νόσου της στο Rheumazentrum Ruhrgebiet στη Χερν της Γερμανίας.

Τώρα μπορούμε να βοηθήσουμε, όσοι δεν το κάναμε ακόμη, αναπληρωτές και μόνιμοι.

ΠΑΣΑΔ 15/4/19

Ο αγώνας της Ειρήνης μακρύς, επίπονος και γνωστός σε όλους μας εδώ και καιρό, τον ζούμε μαζί της προσπαθώντας να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε.

Οι μακροχρόνιοι αγώνες όμως έχουν και τις δύσκολες στιγμές τους, όπως αυτή που τώρα η συνάδελφος μας καλείται ν’ αντιμετωπίσει λόγω της μη απόκρισής της στη θεραπεία που της χορηγείται. Μόνη λύση η μετάβαση σε κέντρο αναφοράς της νόσου της στο Rheumazentrum Ruhrgebiet στο Χερν της Γερμανίας.

Τα έξοδα όμως (7000€ μετρητά μόνο η 15νθημερη νοσηλεία στην κλινική!) είναι φυσικά αδύνατο από τον μισθό της αναπληρώτριας να εξασφαλιστούν.

Ο πόνος δεν θα πρέπει να έχει σύντροφο την απόγνωση και την απελπισία και κάθε νέος άνθρωπος όπως η συνάδελφος, θα πρέπει να αισθάνεται πως οι πρώτοι που θα ενδιαφερθούν, θα κατανοήσουν, θα συνδράμουν, θα βοηθήσουν ουσιαστικά, είμαστε εμείς, οι συνάδελφοί της αναπληρωτές και μόνιμοι.

Όλοι μας λοιπόν καλούμαστε συνεισφέροντας ένα ποσό στον
Αριθμό Λογαριασμού:
781/753563-57
και IBAN: GR3301107810000078175356357
Εθνική Τράπεζα (γράφοντας ως αιτία κατάθεσης “οικονομική ενίσχυση”)να βοηθήσουμε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στις 17 Μαΐου και η νοσηλεία της στο κέντρο και να γίνουμε συνοδοιπόροι της Ειρήνης στον δρόμο για την ίαση, για μια καθημερινότητα δίχως πόνο.

ΠΑΣΑΔ

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *