Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ.Τέλλογλου – Την κοινωνία θα τη στηρίξουμε εμείς και όχι η δημοσιογραφία που στοχοποιεί τους εκπαιδευτικούς

Αξιότιμε κ.Τέλλογλου,

Επειδή εμείς οι εκπαιδευτικοί δεν είμαστε απλοί δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά δημόσιοι λειτουργοί που εργαζόμαστε αθόρυβα, χωρίς φανφάρες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με δυσκολίες που δεν φαντάζεστε, ώστε να συγκροτήσουμε ένα “εξ αποστάσεως” σύγχρονο σχολείο και μάλιστα χωρίς να διαθέτουμε στα σπίτια μας τα απαραίτητα μέσα, με τους μισθούς που λαμβάνουμε, σας ζητάμε να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο στο twitter σας.

Η Υπουργός Παιδείας κα.Νίκη Κεραμέως οφείλει να σας δώσει την απάντηση και να σας διαβεβαιώσει για το ζήλο και τις πρωτοβουλίες των Ελλήνων Δασκάλων οι οποίοι υπηρετώντας τους πολύπλευρους στόχους τους είναι εκεί στην πρώτη γραμμή της μάχης του έθνους μας και της ανθρωπότητας, όχι μόνο για να μορφώσουν αλλά  και να στηρίξουν, όπως έκαναν πάντα, συναισθηματικά και ψυχολογικά τους μαθητές και τις οικογένειές τους, επειδή όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή τη στιγμή το ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, δηλαδή τα παιδιά μας μάς έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη.

Από την πρώτη στιγμή που έκλεισαν τα σχολεία κατατέθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας από τους Έλληνες εκπαιδευτικούς  εφαρμόσιμες προτάσεις, τις οποίες το Υπουργείο Παιδείας υιοθέτησε και όλοι μας άοκνα (ακόμα και με δικές μας πρωτοβουλίες ακόμα κι εκεί που αργεί το συγκεντρωτικό εκπαιδευτικό μας σύστημα) είμαστε δίπλα στους μαθητές μας με δικά μας μέσα (όσα διαθέτουμε). Στεκόμαστε λοιπόν δίπλα στους μαθητές μας και την ελληνική κοινωνία και δεν καθόμαστε.

Λυπούμαστε για αυτό το επίπεδο της δημοσιογραφίας και απαιτούμε να ζητήσετε συγγνώμη.

Αν θέλετε, όντως, να βοηθήσετε δημοσιογραφικά καλέστε τις Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και όλους τους παρόχους να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της χώρας μας.

Με τιμή

Αθανάσιος Κατσίμπελης

 

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *