Με Κατσανιώτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Κατσίμπελης

Mε τον Ανδρέα Κατσανιώτη και την Παράταξη Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ο Αθανάσιος Κατσίμπελης.

Ο κ.Κατσίμπελης είναι δάσκαλος, πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος με Master στην εκπαίδευση και Nομικός.Γιός απόστρατου αξιωματικού της Αεροπορίας. Γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1974 στην Καλαμάτα και η καταγωγή των γονέων του είναι από την Σαλμώνη και τη Βαρβάσαινα Ηλείας.Επί σειρά ετών εκλέγεται στο Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου  του οποίου είναι Γενικός Γραμματέας με πολύπλευρη δράση και συμμετοχή στους αγώνες του κλάδου του.

Ιδρυτής και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Εταιρίας Ελλήνων Δασκάλων – Greekteachers με έδρα την Αρχαία Ολυμπία η οποία τελεί υπό σύσταση.

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Δ.Σ του Συλλόγου των Εν Ηλεία Γορτύνιων “Γρηγόριος ο Ε’

Εκπρόσωπος Δυτικής Ελλάδας της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Νομικών και Πολιτικών Επιστημόνων και μέλος της οργανωτικής επιτροπής των συνεδρίων της τα έτη 2013 και 2014.

Επιμορφωτής στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Πατρών.

Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Λάλα Ηλείας. Αρθρογραφεί σε τοπικές  εφημερίδες και παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν την Παιδεία αλλά και την Ηλεία.

Έχει υπηρετήσει για 4 χρόνια στη θέση Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων του οποίου ήταν από τα ιδρυτικά μέλη.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Είναι έγγαμος  και πατέρας δύο αγοριών 8 και 10 ετών.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *