Κρήτη: «Πονάω, αφήστε με» – Σοκάρει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης στο σχολείο

Η μητέρα της 7χρονης καταγγέλλει ότι το παιδί της είναι θύμα bullying και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ρεπορτάζ του in.gr

Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας στην Κρήτη ότι το 7χρονο παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο σχολείο του.

«Το παιδί μου έχει εφιάλτες. Φωνάζει στον ύπνο του “Αφήστε με, πονάω” όπως έλεγε και στα παιδιά που το παρενόχλησαν στις τουαλέτες του σχολείου» καταγγέλλει στο Cretalive η μητέρα της 7χρονης μαθήτριας.

Το παιδί ήταν στην τουαλέτα του σχολείου την ώρα του διαλλείματος και παιδιά της Ε’ τάξης του έκαναν άσεμνες χειρονομίες.

Η μητέρα αναφέρει πως το κορίτσι της έχει ξεσπάσματα θυμού ενώ ακόμα και σήμερα τα μεγαλύτερα παιδιά της κάνουν bullying. Σύμφωνα με την ίδια, της κλωτσούν την τσάντα, την κοιτάνε αγριεμένα και η μικρή φοβάται να πάει στο σχολείο.

Η μητέρα θέλει να μπορεί η κόρη της να είναι ασφαλής στο σχολείο, να μη χάσει την εμπιστοσύνη του. Το παιδί έχει ήδη ξεκινήσει συνεδρίες με παιδοψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό το περιστατικό. «Μέχρι πότε θα έχει αυτό το τραύμα στην ψυχή του;», αναρωτιέται η μητέρα του, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο παιδί της και, μάλιστα, μέσα στο σχολείο.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *