Κρήτη: Λιποθύμησε μαθήτρια που κάπνισε χασίς στο σχολείο της

Η μαθήτρια κάπνισε τσιγάρο με χασίς με προτροπή συμμαθήτριάς της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοκ έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Αγίου Νικολάου Λασιθίου η λιποθυμία μιας 16χρονης μαθήτριας στο χώρο του σχολείου της, μετά από ένα τσιγαριλίκι που κάπνισε με προτροπή συμμαθήτριάς της! Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της πόλης και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το τσιγάρο με το χασίς στα χέρια της μαθήτριας της Α’ Λυκείου διερευνά με προσοχή η Ασφάλεια. Πάντως, σύμφωνα με την «Ανατολή», μια άλλα μαθήτρια φέρεται να έδωσε στην 16χρονη φίλη της το επίμαχο τσιγαριλίκι και μάλιστα έγινε έρευνα στο σπίτι της. Η έρευνα επικεντρώνεται και στο πρόσωπο που προμήθευσε την πρώτη μαθήτρια με το χασίς. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Υπενθυμίζεται ότι και στις 16 Σεπτεμβρίου ένας μαθητής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του διαλείμματος σε κεντρικό Γυμνάσιο– Λύκειο του Βόλου όταν κάπνισε τσιγαριλίκι το οποίο φέρεται να είχε περάσει στο σχολείο ένας παλιός μαθητής ο οποίος είχε απομακρυνθεί πέρυσι από αυτό και φοιτά σε γειτονική σχολή.

protothema.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *