Teachers protest against the new teacher recruitment system announced by Education Minister Costas Gavroglou and demanding massive and permanent appointments, Athens, Greece on January 11, 2019. / Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών ενάντια στο νέο σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών που ανακοινώθηκε από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και ζητώντας μαζικούς και μόνιμους διορισμούς, Αθήνα, 11 Ιανουαρίου, 2019.

Κλήθηκαν λένε οι αστυνομικοί στην Ηλεία και συμπαρίστανται στους δασκάλους

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Ηλείας συμπαρίσται στις καταγγελίες των δασκάλων παραδεχόμενη εμμέσως πως οι αστυνομικοί κλήθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ηλείας “ανώνυμα” και δικαιώνοντας με την ανακοίνωσή τους  τις εύλογες διαμαρτυρίες των δασκάλων!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :

Απίστευτο περιστατικό στον Πύργο Ηλείας – Αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου, σαν εκπρόσωποι της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηλείας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, τον σεβασμό μας και την αγάπη μας απέναντι στους εκπαιδευτικούς και στους εκπροσώπους τους. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι πάντα προς όφελος της κοινωνίας, προασπίζοντας την προσωπική ελευθερία των πολιτών, σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα ως δικλείδα ασφαλείας του δημοκρατικού πολιτεύματος. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί έχουν συνταγματική υποχρέωση να διερευνούν τις συνθήκες που επικρατούν όταν καλούνται να αστυνομεύσουν, έστω και ανώνυμα. Έτσι έγινε και χθες. Σε καμιά περίπτωση η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τους εκπαιδευτικούς αλλά τους χρειάζεται και σε καμιά περίπτωση οι εκπαιδευτικοί δεν κινδυνεύουν από την αστυνομία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας ΖΩΝΤΟΣ Παναγιώτης ΠΙΚΕΑΣ Δημήτριος”

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *