Θυμάσαι που όταν ήμασταν παιδιά βλέπαμε τον Φρου Φρου, το ξωτικό με τα κόκκινα μαλλιά;

Ο Φρου Φρου ήταν ένας τοσοδούλης ήρωας με κόκκινα, ζωηρά μαλλιά μέσα στον κόσμο των μεγάλων. Ένα μικρό άτακτο ξωτικό, με χαρακτηριστική παιχνιδιάρικη φωνή, μέσα στον κόσμο των ανθρώπων. 

Ο χαρακτήρας του ζωηρός όσο και τα μαλλιά του. Έκανε πάντα του κεφαλιού του, ένα σωρό σκανδαλιές και έμπλεκε πάντα σε περιπέτειες. Υπήρξε ο κεντρικός ήρωας σε τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στην Ελλάδα από την ΕΡΤ1 τη σεζόν 1986-1987.

Ο χαρακτήρας του ζωηρός όσο και τα μαλλιά του. Έκανε πάντα του κεφαλιού του, ένα σωρό σκανδαλιές και έμπλεκε πάντα σε περιπέτειες.

Η ιδέα ακκόνιζε τη φαντασία: Το μικρό αυτό ξωτικό με το πράσινο παντελόνι και το κίτρινο πουκάμισο πρωταγωνιστής σε μια σειρά με πραγματικούς ανθρώπους. Ο Φρου Φρου γινόταν αόρατος και μπορούσε να γίνει ορατός μόνο εάν ακουμπούσε κάποιο αντικείμενο.
Έτσι, σε κάποιο επεισόδιο, ο Φρου Φρου γίνεται ορατός όταν κατά λάθος θα κολλήσει σε ένα δοχείο με κόλα του ξυλουργού Eder, τον παππούλη όπως αποκαλεί ο Φρου Φρου. Αναπτύσσεται μια σχέση αγάπης ανάμεσα στο Φρου Φρου και τον παππούλη και οι περιπέτειες τους θα κρατήσουν για 52 εικοσιπεντάλεπτα επεισόδια και δύο σεζόν όπου θα αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *