Επιστολή που τιμά τα στελέχη Εκπαίδευσης αυτή της Δ/ντριας Π.Ε. Ανατολικής Αττικής προς τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης

Εξαίρεση στον κανόνα η επιστολή της Διευθύντριας Π.Ε Ανατολικής Αττικής η οποία σε αντίθεση με πολλούς άλλους διευθυντές εκπαίδευσης απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της πρώτης γραμμής.
Θερμά συγχαρητήρια και από εμάς ( Διαβάσαμε την επιστολή στο εξαιρετικό και πάντα ενημερωμένο blog του συναδελφου Λεωνίδα Οικονομίδη leconomidis.blogspot.com )
Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί της Αν. Αττικής
Σε μια δύσκολη για την πατρίδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο στιγμή καλείσθε να συμβάλετε ο καθένας από σας στην συνέχιση της εκπαίδευσης των παιδιών του ελληνικού λαού. Με κριτήριο πρώτα την υγεία και τη ζωή θα πρέπει να καταβληθεί από όλους κάθε δυνατή προσπάθεια. Οι μαθητές και οι οικογένειές τους περιμένουν να συνεχίσετε να χτίζετε μαζί τους τη γνώση, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία κόντρα στο ζοφερό περιβάλλον που συνεχώς απλώνεται γύρω μας.
Συνάδελφοί μου της πρώτης γραμμής, της συστηματικής καθημερινής προσπάθειας, της ανθρωπιάς και της κοινωνικής ευθύνης θα τα καταφέρουμε. Στόχος μας όλοι οι μαθητές να εμπλακούν στη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Είμαστε όλοι εδώ για να υποστηρίξουμε το μεγάλο εγχείρημα. Αυτό που θέλουμε από σας είναι να μείνετε υγιείς εσείς, οι οικογένειές σας και όλοι οι αγαπημένοι σας, γι’ αυτό «μένουμε σπίτι» .
Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους Διευθυντές και Διευθύντριες, τους Προϊσταμένους και Προϊσταμένες, τους Υποδιευθυντές και Υποδιευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων, για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, για να οργανώσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου.
Ευχαριστίες βέβαια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Αν. Αττικής που έτρεξαν από την πρώτη στιγμή, με ότι μέσα διέθεταν, ξεπερνώντας κάθε φορά πολλά εμπόδια, να βρεθούν στο πλευρό των μαθητών τους.
Εύχομαι σε όλους από καρδιάς υγεία πάνω απ’ όλα και δύναμη για συνέχιση του έργου σας.
Μη ξεχνάτε ότι κανένας δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Ξυθάλη Βασιλική
Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΠΕ Αν. Αττικής

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *