Εθνικές Εκλογές 2015: Φτου στα μνημόνια, ξελευτερία για όλους…

Οι Έλληνες ψήφισαν χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για την Ελλάδα, για την ενότητα και για τη δημοκρατία. Έδωσαν το μήνυμα για αυτοδυναμία στους συνετούς και …

συναινετικούς αντιμνημονιακούς. Ψήφισαν την ελπίδα της δικαίωσης. Ψήφισαν το τέλος των αντισυνταγματικών μνημονίων.

Οι Έλληνες ψήφισαν χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για την Ελλάδα, για την ενότητα και για τη δημοκρατία. Έδωσαν το μήνυμα γιααυτοδυναμία στους συνετούς και συναινετικούς αντιμνημονιακούς. Ψήφισαν την ελπίδα της δικαίωσης. Ψήφισαν το τέλος των αντισυνταγματικών μνημονίων.

Σε αυτές τις ιστορικές Εθνικές Εκλογές του 2015 οι πολίτες της Ελλάδας αψήφησαν την τρομοκρατία και όλες τις μορφές τηςπροπαγάνδας  του κυρίαρχου συστήματος και εξοστράκισαν από την εξουσία τα κόμματα που κατέστρεψαν μεθοδικά την οικονομία της χώρας: το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Επίσης τιμώρησαν όσα κόμματα έκαναν το λάθος να στηρίξουν τους μνημονιακούς.
Στην Ελλάδα συγκροτείται καθαρά αντιμνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ των μοναδικών (από τα εντός της βουλής) συγκαταβατικών αντιμνημονιακών κομμάτων: του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ωστόσο οι επικεφαλής των εν λόγω κομμάτων οφείλουν να γνωρίζουν ότι τα κόμματά τους δεν ψηφίστηκαν από άβουλους οπαδούς κομματικών ιδεολογημάτων, αλλά από αγανακτισμένους πολίτες που δεν θα ανεχθούν κοροϊδίες και ξεστρατίσματα από τον σκοπό.

 

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

 

Σήμερα ξημέρωσε κανονικά και τα ΑΤΜ λειτουργούν κανονικά… Το Κράτος έχει συνέχεια και έχει και δημοκρατικό Σύνταγμα μέσω του οποίου προστατεύονται τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών της Ελλάδας, οι Θεσμοί και η Εθνική Κυριαρχία της. Το Σύνταγμα της Ελλάδας οφείλουν να το σεβαστούν όλοι: οι ντόπιοι και οι ξένοι. Οι Ευρωπαίοι εταίροι οφείλουν επίσης να κάνουν σεβαστές τις Συνθήκες της ΕΕ αν επιθυμούν τη συνέχεια στην εξέλιξη της Ένωσης ως πολυεθνικού και πολυπολιτισμικού θεσμού μεταξύ ισότιμων συμμετεχόντων.
Για την καταστροφή της ομορφότερης χώρας του κόσμου το λόγο τώρα θα έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Διότι μόνο με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων θα αποτραπεί στο μέλλον ανάλογος τρόπος διακυβέρνησης.
Στη Βουλή των Ελλήνων πλέον οι δυνάμεις έχουν ως εξής:
  • Αντιμνημονιακά κόμματα (194 έδρες): ΣΥΡΙΖΑ (149 έδρ. Αριστερά), ΧΑ (17 έδρ. Ακροδεξιά), ΚΚΕ (15 έδρ. Αριστερά), ΑΝΕΛ (13 έδρ. Δεξιά)
  • Μνημονιακά κόμματα (89 έδρες): ΝΔ (76 έδρ. Κεντροδεξιά), ΠΑΣΟΚ (13 έδρ. Κεντροαριστερά)
  • Φιλομνημονιακό κόμμα (17 έδρες): ΠΟΤΑΜΙ (17 έδρ. ανήκει στο χώρο των παραδοσιακών Mass Media και εκπροσωπεί την κυρίαρχη τάξη των μεγαλοεργολάβων που τα ελέγχει)

 

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

———————-

Υ.Γ. Το τελευταίο ανέκδοτο των διαπλεκόμενων ΜΜ’Ε’ και των «δημοσιογράφων» τους είναι ότι το φιλομνημονιακό «Ποτάμι» τους με το 6,05% απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ του 36,34% εξαιτίας της συνεργασίας τού ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι οι μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεκδότες θέλανε το «Ποτάμι» ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, όμως ευτυχώς τα σχέδιά τους ανατράπηκαν από τους πολίτες.
Πλέον ο μεγαλοδημοσιογράφος του MEGA που είναι ο επικεφαλής του μιντιακού κόμματος «Το Ποτάμι» έχει ως μόνη επιλογή τη διάσπαση της κυβερνητικής  συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝ.ΕΛ., για αυτό προσπαθεί στα μουλωχτά να συνδέσει το δημοκρατικό κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. με την άκρα δεξιά. Με την άμεση συκοφάντηση των ΑΝ.ΕΛ. συκοφαντεί εμμέσως και τον ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενο με «ακροδεξιούς». Ο γκεμπελίσκος της δημοσιογραφίας θα βάλει τα δυνατά του, με τη βοήθεια των διαπλεκόμενων ΜΜ’Ε’ και των κακών συναδέλφων του βεβαίως βεβαίως…

http://massmedia-gr.blogspot.com/2015/01/2015_26.html

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *