Δασκάλα συνελήφθη στη Λευκάδα για περιστατικό μέσα στο σχολείο

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Βόνιτσας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου για περιστατικό που συνέβη μέσα στο σχολείο.

Ενάντια στη σύλληψη της εκπαιδευτικού ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συμπαρίσταται στη συναδέλφισσά τους και καταγγέλλει το γεγονός.

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας καταδικάζει το γεγονός της σύλληψης από την αστυνομία, δασκάλας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Βόνιτσας, για ανάρμοστη συμπεριφορά που αφορούσε περιστατικό εντός του σχολείου. Το γεγονός αυτό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Σεπτέμβρη. Η δασκάλα κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας μέχρι το απόγευμα και αφέθηκε ελεύθερη. Τέτοια περιστατικά, που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, πρέπει να λύνονται μέσα στα σχολικά πλαίσια. Μπορούν να λυθούν και λύνονται καθημερινά στα πλαίσια του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.λπ. Το γεγονός αυτό, καθώς συμβαίνει σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με τη στήριξη της ΝΔ να περάσει την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, μπορεί να ρίξει νερό στον μύλο αυτών που θέλουν να ηλεκτρίσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, αυτών που σήμερα μιλούν για “κακούς” δημόσιους υπαλλήλους», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας εκφράζει τη συμπαράσταση του στη συναδέλφισσα και καλεί τους συναδέλφους, τους γονείς, το λαό της περιοχής να καταδικάσουν το παραπάνω περιστατικό», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου Εκπαιδευτικών.

dailythess.gr-alfavita.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *