Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην Ικαρία, τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και των φίλων της 34χρονης Αγγλίδας που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο νησί, οι οποίοι διαδικτυακά κάνουν έκκληση για τον εντοπισμό της.

Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν στον εντοπισμό της. Αναρτώντας τη φωτογραφία της, καλούν όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Ισχυρές δυνάμεις των Αρχών έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλίδας που εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου βγήκε για τρέξιμο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή από χθες το απόγευμα, όταν και έγινε γνωστό πως η γυναίκα αγνοείται. Σύμφωνα με το ikariaki.gr, έχει κληθεί και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην εύρεση της αγνοούμενης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ερευνώνται όλα τα σενάρια.

Την εξαφάνιση κατήγγειλε ο σύντροφός της, με τον οποίο ταξίδεψε στην Ικαρία για διακοπές. Το σήμα από το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες ήταν άκαρπες.

Η 34χρονη είναι αστροφυσικός και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Κύπρο.

Η Βρετανή επιστήμονας έχει ιδιαίτερο πάθος με τον αθλητισμό και αγαπά ιδιαίτερα τη φύση. Η κίνησή της να βγει χθες για τζόκινγκ, πριν ξυπνήσει ο σύντροφός της, δεν ήταν κάτι που τον παραξένεψε.

Η τελευταία ανάρτησή της στο Facebook ήταν από τον Εύδηλο στην Ικαρία, με φωτογραφίες από τη θάλασσα και τα βράχια.

Το χρονικό του θρίλερ

Την εξαφάνιση της 34χρονης ανέφερε ο Κύπριος σύντροφός της, με τον οποίο η γυναίκα έκανε διακοπές στην Ικαρία. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν χθες για Κύπρο, μέσω Αθήνας, κάτι το οποίο επίσης ελέγχουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωί όταν ξύπνησε ο σύντροφός της δεν τη βρήκε και αφού της τηλεφώνησε στις 10 π.μ., εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Άγιο Κήρυκο προς Φάρο. Ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους, με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να κλείνει λίγο αργότερα.

Ο Κύπριος σύντροφος της 34χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 της Δευτέρας στις Αρχές και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ένα ελικόπτερο.

Το σήμα από το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης τουρίστριας εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *