Αγρίνιο: Τα έκαναν …γης μαδιάμ σε Δημοτικό Σχολείο

Με μια δυσάρεστη έκπληξη  βρέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα μαθητές της Γ΄ τάξης και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου.

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν εσωτερικά σε αίθουσα της σχολικής μονάδας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Σχολική Επιτροπή, σύμφωνα με την κεκανονισμένη διαδικασία.

Προφανώς όλα συνέβησαν χθες βραδινές ώρες. Άγνωστοι προέβησαν σε αποτύπωση και αναγραφή άσεμνων απεικονίσεων και φράσεων στους τοίχους, στα θρανία και στον πίνακα, σε καταστροφή σχολικών ειδών, σε ρίψη διορθωτικού υγρού καθώς και σε ακανόνιστη κατανομή των θρανίων/καρεκλών.

«Εξοργισμένοι και γεμάτοι απορίες για το συμβάν ως μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων εκφράζουμε την θλίψη μας, καταδικάζουμε τις απεχθείς αυτές πράξεις και ελπίζουμε αυτό  να είναι ένα και μεμονωμένο συμβάν.

Από τη θεσμική μας πλευρά προκειμένου να μη διακοπεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου προβήκαμε άμεσα στην προμήθεια και αντικατάσταση όλων των κατεστραμμένων υλικών, ενώ με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών η αίθουσα περιήλθε  στην προτέρα/φυσιολογική κατάσταση» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πηγή: Sinidisi.gr – Tempo24.news

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *