Όταν η Αυγή αναφερόταν στην διακεκριμένη επιστήμονα Ε.Αντωνιάδου

Πολλά τα σχόλια σήμερα για την Ε.Αντωνιάδου.Εμείς βρήκαμε δημοσίευμα της Αυγής του 2017 που εκθείαζε τη διακεκριμένη επιστήμονα.Γιατί σήμερα τέτοιο μένος εναντίον της από μερίδα του τύπου;

Δείτε τι έγραφε η Αυγή στις 31 Ιανουαρίου 2017 εδώ

και στο παρακάτω κείμενο.

“Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και διεκδίκηση ερευνητικών πόρων” τονίζει η διακεκριμένη επιστήμονας Ε.Αντωνιάδου

“Πολύ θετικό βήμα η πρωτοβουλία ίδρυσης της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης. που έπρεπε να είχε υλοποιηθεί δεκαετίες πριν. Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για την διεκδίκηση ερευνητικών πόρων και την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας” σημειώνει με ανάρτησή της η Ελένη Αντωνιάδου μια από τις πιο διακεκριμένες διεθνώς Ελληνίδες  στο χώρο της επιστήμης.

Η Ελένη Αντωνιάδου είναι διακεκριμένη επιστήμονας με σπουδές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την Βιοατρική , την Νανοτετχνολογία και την Αεροδιαστιμική.

Εργάστηκε για την ΝΑΣΑ στο πρόγραμμα «Mars Exploration Lab» όπου μελέτησε την επίδραση της ατμοσφαιρικής πίεσης στο νευρικό σύστημα. Βραβεύτηκε από την ΝΑΣΑ για τις έρευνές της όπως και από πολλούς άλλους διεθνώς αναγνωρισμένους επιστημονικούς φορείς.

Το BBC  την συμπεριέλαβε στις 100 πιο Ισχυρές Γυναίκες ενώ το Forbes  την εξέλεξε ανάμεσα στα 30 πιο σημαντικά πρόσωπα της επιστήμης της υγείας.

Η Ελένη Αντωνιάδου που είναι από το 2015 Πρόερος του European Health Parliament σημειώνει στην ίδια ανάρτησή της ότι  “Είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων.
#ΚράζουμεΛιγότερο #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο” απαντώντας εμμέσως στα αρνητικά σχόλια πυο γίνονται στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

 

Διαβάστε επίσης...

Νίκη Κεραμέως: «Η προσπάθεια είναι εθνική, και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

TweetΤις σημαντικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την περαιτέρω στήριξη της εξ αποστάσεως …

Netflix: Ο τέταρτος κύκλος του La Casa de Papel ξεκινά… αύριο

TweetΗ καθηλωτική αστυνομική σειρά επιστρέφει θριαμβευτικά στις 3 Απριλίου με 8 επεισόδια Μέσα στη λαίλαπα …

Θεοδωρικάκος: Ανεύθυνη σήμερα η συζήτηση για μείωση μισθών στο Δημόσιο

TweetΓια την πανδημία του κορονοϊού, τα μέτρα με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης του ιού ενόψει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *