Ως Ιθαγενείς αντιμετωπίζει τους Ηλείους ο Πρύτανης Παν.Πατρών : Τους παίρνει τις σχολές και τους υπόσχεται Μεταλυκειακά!!!

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τα θέλουν όλα στην Πάτρα αφήνοντας την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία να εξαρτώνται από το πολιτικό και καθηγητικό κατεστημένο της Πάτρας.

Με μια απίστευτη δήλωση το Πρύτανης του Παν. Πατρών κ.Χρήστος Μπούρας  υπόσχεται στους Ηλείους από τους οποίους θέλει να αποσπάσει τις μοναδικές σχολές που έχουν, δηλαδή της Μουσειολογίας και της Γεωπονίας, στη θέση των  οποίων υπόσχεται να στείλει Μεταλυκειακά!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το pelop.gr  o Πρύτανης δήλωσε : «το Πανεπιστήμιο Πατρών δεν αποσύρεται από την περιφέρεια αλλά αλλάζει μορφή παρουσίασης» κι εξηγεί: «Ηδη δρομολογούμε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Αρχαία Ολυμπία. Συζητάμε με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για διάφορα προγράμματα και είμαστε έτοιμοι, όταν οι τοπικοί φορείς θέλουν να προτείνουν τη δημιουργία Σχολών Μεταλυκειακού Επιπέδου, το Πανεπιστήμιο Πατρών με τον ακαδημαϊκό του προσωπικό να συμμετέχει και να υπογράφει τις βεβαιώσεις όσων θα φοιτούν σε αυτές. Η Ηλεία αποτελεί προτεραιότητά μας λόγω και των ξενοδοχειακών υποδομών που διαθέτει για συνέδρια, θερινά σχολεία, πρακτική άσκηση των φοιτητών και μεταπτυχιακά».

Διαβάστε επίσης...

Απεβίωσε ο εθνικός ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης

TweetΈφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ο Ιάκωβος Τσούνης, εφοπλιστής και …

Ε. Στυλιανίδης: Έρχονται τα Πειραματικά σχολεία στη Ροδόπη

Tweet Αρωγός και για την δημιουργία Καλλιτεχνικού Σχολείου στον Δήμο Κομοτηνής δηλώνει ο βουλευτής Ανδρέας Αγελαρίδης …

Self-tests: επιστροφή όλων στο σχολείο με ασφάλεια

TweetΟι ρυθμίσεις για την εφαρμογή του μέτρου του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου από τον κορωνοϊό σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *