Χαρακτηρίστηκε ως “η πιο άσχημη γυναίκα του πλανήτη” κι εκείνη κάνει το μίσος κίνητρο για ζωή!

Η 25χρονη Lizzie είναι μία από τους τρεις ανθρώπους στον πλανήτη που γεννήθηκαν με το εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο Neonatal Progeroid Syndrome. Ένα από τα πολλά προβλήματα που της έχει δημιουργήσει αυτό είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να πάρει βάρος. Ακόμα, της έχει προκληθεί τύφλωση στο δεξί μάτι.

Δεν μοιάζει λοιπόν εξωτερικά με αυτό που ο μέσος άνθρωπος ορίζει ως “όμορφη γυναίκα” και έχει δεχτεί τεράστια κοινωνική κατακραυγή. Την έχουν χαρακτηρίσει ως την “πιο άσχημη γυναίκα του πλανήτη” όμως η ίδια, παρά το μικρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τον ορισμό της ομορφιάς και να φανεί απόλυτα συνεπής στους περισσότερους στόχους της.

Πτυχιούχος στον τομέα της Επικοινωνίας και συγγραφέας τριών βιβλίων, μίλησε πρόσφατα σε εκδήλωση του οργανισμού TEDx, στο Austin προκαλώντας συγκίνηση σε όσους την άκουσαν. Ανάμεσα σε άλλα, περιέγραψε πως ένιωσε όταν στο Λύκειο ανακάλυψε ένα βίντεό της στο YouTube που είχε από κάτω σχόλια μίσους. Για να καταλάβεις το πόσο άσχημα ένιωσε αρκεί να σου πούμε ότι κάποια από αυτά ήταν τα εξής: “πάρε ένα όπλο και αυτοκτόνησε”, “μη βγαίνεις έξω και τρομάζεις τον κόσμο”.

Η Lizzie έκανε όλο αυτό το μίσος κίνητρο! Με την βοήθεια των γονιών της και με την ισχυρή θέλησή της. “Είχα μία πραγματικά δύσκολη ζωή, αλλά δεν πειράζει. Θα αφήσω τους στόχους και τις επιτυχίες μου να με προσδιορίσουν, όχι την εξωτερική μου εμφάνιση”, τόνισε η 25χρονη στην ομιλία της.

http://gr.omg.yahoo.com

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *