Υπερασπιστείτε τον Δάσκαλο, τον πραγματικό πρωταγωνιστή της κοινωνικής ζωής του τόπου.

Υπερασπιστείτε τον Δάσκαλο, τον πραγματικό πρωταγωνιστή της κοινωνικής ζωής του τόπου.

Γράφει ο Νίκος Φασφαλής

Αιρετός ΚΥΣΠΕ

Μεγάλο ζήτημα έχει ξεσπάσει από το πρωί στην πατρίδα μας με την προβολή της ταινίας “Τζόκερ” στις κινηματογραφικές  αίθουσες και την παρακολούθησή της  από ανηλίκους. 

Ανακοινώσεις πάνε και έρχονται μεταξύ των Υπουργείων Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη και αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρήκε “τη μοναδική ευκαιρία” για την άσκηση του θεσμικού της ρόλου!!!

Ανακοινώσεις και ειρωνικές αναρτήσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανταλλάσσουν ο Υπουργός και ο πρώην  Πρωθυπουργός  και ώρες τηλεοπτικού χρόνου ξοδεύονται για το “καυτό” αυτό θέμα!!!

Την ίδια στιγμή ενώ Δασκάλα δέχεται επίθεση και τραυματίζεται  από γονέα (στον οποίο, πριν λίγο, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 4 ετών χωρίς αναστολή), Νηπιαγωγοί κάθονται στο σκαμνί  μετά από καταγγελία γονέα γιατί εφάρμοσαν εγκεκριμένο και βραβευμένο  πρόγραμμα Σεξουαλικής Αγωγής, πριν λίγες μέρες εκπαιδευτικοί Δημοτικού Σχολείου αθωώνονται πανηγυρικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη μετά από μακροχρόνια ανείπωτη ταλαιπωρία αφού αποδεικνύεται ότι καμιά από τις κατηγορίες των γονιών δεν ευσταθεί και δεκάδες παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά, κανείς από τους “ευαίσθητους”  αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω και είχαν ή έχουν αναλάβει τις ευθύνες του τόπου  αντιδρά!!! 

Είναι προκλητικό τουλάχιστον  η πολιτική ηγεσία του Τόπου να “σφυρίζει αδιάφορα ” μπροστά σε τέτοια φαινόμενα επιθέσεων εναντίον των συναδέλφων εκπαιδευτικών και αντιδρά αστραπιαία και εκκωφαντικά στην προβολή μιας  κινηματογραφικής  ταινίας!!!

 Οι Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί του Δημόσιου Σχολείου  είμαστε  υπερήφανοι για το λειτούργημα μας και έχουμε μαζί μας την πλειονότητα των γονιών που μας εμπιστεύονται ό,τι πιο πολύτιμο έχουν, τα παιδιά τους!

Οι Έλληνες Εκπαιδευτικοί δίνουν καθημερινά τον αγώνα με αυταπάρνηση και σε δύσκολες συνθήκες για να κρατήσουν το Δημόσιο  Σχολείο όρθιο!!! 

Ως Αιρετός εκπρόσωπος των 80.000 εκπαιδευτικών καλώ την πολιτική ηγεσία να αναγνωρίσει στην πράξη το έργο τους και να τους θωρακίσει απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές.

Διαβάστε επίσης...

Συνάντηση Κεραμέως με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου

TweetΤην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα …

«Οδηγίες προς Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς για την ταυτόχρονη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση»

Tweet ΘΕΜΑ: «Οδηγίες προς Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς για την ταυτόχρονη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση» Έχοντας …

Η εγκύκλιος Ζαχαράκη για την επαναλειτουργία των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων

TweetΥ.ΠΑΙ.Θ.: Επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α. Προσέλευση στη σχολική μονάδα Β. Διαρρύθμιση των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *