Οι δύο άνδρες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο αμάξι που στον δρόμο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου, έχασε τον έλεγχο στο ύψος των Καμινίων, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες εκπαιδευτικοί.

Καθηγητές που πήγαιναν σε καθημερινή βάση στην Ηλεία για να διδάξουν σε σχολείο της περιοχής. Εκπαιδευτικοί εξάλλου είναι ο τρίτος άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο μοιραίο αμάξι οι οποίοι και τραυματίστηκαν. Πιο συγκεκριμένα νεκροί είναι οι εκπαιδευτικοί Δ.Β. 50 ετών που οδηγούσε το αυτοκίνητο και ο συνοδηγός του Ν.Ρ.

Τραυματίες είναι οι συνεπιβάτες τους, η Γ.Χ. και ο Α.Μ. που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και μάλλον έχουν γλιτώσει τα χειρότερα. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν και οι τέσσερις έγινε σμπαράλια από το τροχαίο. Οι εκπαιδευτικοί υπηρετούσαν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών.

Το τροχαίο, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα από την αστυνομία, έγινε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες να τις σπάσει και να καταλήξει σε παράδρομο της εθνικής οδού.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από το patrasevents και το Thebest.