Το 3ο Hybrid Learning Webinar της Ο3 είναι γεγονός! Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Το 3ο Hybrid Learning Webinar της Ο3 είναι γεγονός!

 

Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

 

Τα εκπαιδευτικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και εμείς πρέπει να είμαστε μπροστά από τα γεγονότα! Η Ο3 είναι η πρώτη που εισάγει το Hybrid Learning στην Ελλάδα, για μεθόδους βιωματικής εκπαίδευσης όπως το STEAM, η εκπαιδευτική ρομποτική και η εκμάθηση κώδικα-προγραμματισμού, με τα Webinars που διοργανώνει εν μέσω της πανδημίας του Covid-19. Τα Webinars αυτά έχουν σκοπό να ενημερώσουν δασκάλους, καθηγητές, εκπαιδευτές, γονείς κ.α, ανθρώπους δηλαδή που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης και χρειάζονται τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εργαλεία για να συνεχίσουν απρόσκοπτα και με την ίδια όρεξη και ενδιαφέρον να προσφέρουν στην εκπαιδευτική διαδικασία παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

 

Το 3ο Webinar της Ο3 είναι αφιερωμένο στους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και για αυτό λόγω θα βρίσκεται σε για να μοιραστεί μαζί μας καλές πρακτικές από όλο τον κόσμο, η Amanda Workman, από την LEGO® Education και το τμήμα των διαγωνισμών FIRST® LEGO® League. Αυτό σημαίνει πως οι Εκπαιδευτικοί Διαγωνισμοί Ρομποτικής αλλάζουν μορφή και προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα και πρακτικές. Επίσης, λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν για τις συναθροίσεις πολλών ανθρώπων, όπως είναι η προετοιμασία για ένα διαγωνισμό ρομποτικής, αλλάζει και όλη η προετοιμασία των ομάδων γι’ αυτούς τους διαγωνισμούς. Έτσι, η Ο3 σε συνεργασία με την EDUACT|EDUCATION UNLIMITED  θα παρουσιάσει τις νέες συνθήκες με τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι διαγωνισμοί ρομποτικής FIRST® LEGO® League, θέλοντας να δείξει πως η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ αλλά πάντα βρίσκει εναλλακτικές και καινοτόμες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν!

 

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί το 3ο Webinar της σειράς “Hybrid Learning” από την Ο3.

 

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, αλλά και να παρακολούθησετε τα δύο πρώτα webinar της σειράς, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα: 3o Hybrid Learning Webinar by O3 . Αφού εγγραφείτε, σας αποστέλλεται ένα ενημερωτικό email με τον σύνδεσμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να παρακολουθήσετε το webinar.

 

Ακόμα, με την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα έχετε κερδίσει έκπτωση 20% στον εξοπλισμό της LEGO® Education και στις εξ’ αποστάσεως επιμορφώσεις του LEGO® Education SPIKE™ Prime από την Ο3, αλλά και σε εκπαίδευση και εγκατάσταση του Google Workspace για εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *