Το “Ναυάγιο” η ωραιότερη παραλία του κόσμου, για το 2019

Άνθρωποι που πραγματοποιούν ταξίδια, προσπαθούν να ψηφίσουν στο Flight Network, συγκρίνοντας διάφορα μέρη που έχουν πάει. Από τις πιο όμορφες παραλίες, μέχρι τις πιο περίεργες εκδηλώσεις του κόσμου. Περισσότεροι από 600 ταξιδιωτικοί συντάκτες, ταξιδιωτικοί bloggers, αλλά και τουριστικά πρακτορεία λαμβάνουν μέρος στην ψηφοφορία.
Από την ψηφοφορία που διεξήχθη, μια Ελληνική παραλία αναδείχθηκε ως η καλύτερη ανάμεσα στις κορυφαίες παραλίες του κόσμου. Η παραλία βρίσκεται στο νησί των Επτανήσων. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στη Ζάκυνθο και δεν είναι άλλη από το γνωστό σε όλο τον κόσμο, «Ναυάγιο». Μέσα από το Flight Network γίνεται λόγος για την ωραία αντίθεση που έχει δημιουργηθεί στο «Ναυάγιο». Η αντίθεση έχει να κάνει με τους βράχους και τη θάλασσα που βρέχει την παραλία, η οποία της προσδίδει ξεχωριστή ομορφιά.
Όσον αφορά το τοπίο, αυτό βαθμολογείται με το απόλυτο. Δηλαδή, με βαθμό 10 στα 10. Από εκεί και πέρα, η προσβασιμότητα της παραλίας, αλλά και η ποιότητα της άμμου της, με 8 στα 10. Πέρα, όμως, από τις συγκεκριμένες βαθμολογίες, δίνονται και άλλα στοιχεία. Για παράδειγμα, στην παραλία «Ναυάγιο» τονίζεται ότι η μέση θερμοκρασία της είναι στους 19 βαθμούς κατά τη διάρκεια του έτους. Επίσης, ότι στις 275 ημέρες από τις 365 ημέρες στο «Ναυάγιο» επικρατούν συνθήκες ηλιοφάνειας.
Στη λίστα με τις υψηλά βαθμολογούμενες παραλίες του Flight Network, βρίσκεται η Ελαφόνησος. Συγκεκριμένα, αυτή φιγουράρει στην 7η θέση της σχετικής λίστας. Πέντε θέσεις παρακάτω, βρίσκεται η Σαντορίνη, η οποία βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης. Από εκεί και πέρα, στη 14η θέση βρίσκεται η παραλία «Λογγάς» της Κέρκυρας, στην 20η θέση η «Μαύρη Άμμος» της Σαντορίνης και στην 21η θέση το «Σαρακίνικο» της Μήλου.

ermisnews

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *