Το δράμα των αξιολογητών που αξιολογήθηκαν με την “κακή” αξιολόγηση…

Συγκλονισμένος ο κόσμος της εκπαίδευσης παρακολουθεί το “δράμα” των σχολικών συμβούλων οι οποίοι έπεσαν θύματα της “κακής” αξιολόγησης… και πήραν χαμηλή βαθμολογία.

 

Οι “δικαιολογημένες” διαμαρτυρίες τους έχουν φέρει σε κατάσταση σοκ τους πάντες στα σχολεία καθώς η “καλή” αξιολόγηση που θα έκαναν αυτοί (ως αλάνθαστοι και αδέκαστοι αξιολογητές…) στους υφιστάμενους τους, δεν έχει καμία σχέση με την “κακή” αξιολόγηση που έγινε σε αυτούς…

 

Οι μεγάλες θυσίες που έκαναν προκειμένου να επιμορφωθούν πολύ καλά(!!) για να εφαρμόσουν την “καλή” αξιολόγηση (αυτή δηλαδή που θα κάνουν οι ίδιοι στους εκπαιδευτικούς των σχολείων…) και που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την “κακή” αξιολόγηση (αυτή δηλαδή που έκαναν σε αυτούς…), δεν ελήφθησαν καθόλου υπόψη!!

 

Ξεχάστηκαν οι “ηρωικές” τους προσπάθειες να περάσουν κρυμμένοι μέσα σε κλούβες της αστυνομίας, μέσα σε ταξί, μέσα σε λεωφορεία και οι πιο γενναίοι με τα πόδια(!!), μέσα από τα μπλόκα των κακών συνδικαλιστών (ευτυχώς τους έριξαν πολλά χημικά και αρκετό ξύλο μπας και βάλουν  κάποια στιγμή μυαλό…) που δεν ήθελαν να εφαρμοστεί η “καλή” αξιολόγηση (αυτή δηλαδή που θα έκαναν οι ίδιοι…) και που δεν έχει καμία σχέση με την “κακή” αξιολόγηση (αυτή δηλαδή που έκαναν σε αυτούς…). Αχ άδικη που είναι η κοινωνία!!

 

Το κίνημα όμως στήριξης στον αγώνα τους να πάρουν όλοι καλό βαθμό, προκειμένου νομιμοποιημένοι να εφαρμόσουν στη συνέχεια την “καλή” αξιολόγηση και να στείλουν σπίτια τους τους κακούς εκπαιδευτικούς, θα γίνει ένα πλατύ ποτάμι οργής και θα ανατρέψει τα σχέδια όσων υλοποίησαν την “κακή” αξιολόγηση εις βάρος τους!!

 

Κανείς αξιολογητής να μην πάρει κακό βαθμό!! Όλοι οι αξιολογητές είναι καλοί!!

Κάτω η “κακή” αξιολόγηση (αυτή που έκαναν σε αυτούς…)!!

Ζήτω η “καλή” αξιολόγηση (αυτή που θα κάνουν αυτοί…)!!

 

Θα μας τρελάνουν τελείως τελικά…

 

 

http://oneiropagida2012

 

 

 

Σ.Π.

Διαβάστε επίσης...

Ν. Τζανάκης: Αν ανοίξουν τα σχολεία θα υπάρξει υπερμεταδοτικότητα – Η κορύφωση μετά τις 20 Ιανουαρίου (video)

Tweet«Στη χώρα μας εξελίσσονται δύο πανδημικά κύματα, ένα αφορά την Δέλτα και ένα την Όμικρον.Οι …

Βίντεο για τις γυναικοκτονίες από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Επιδαύρου

TweetΜία νέα λέξη μπήκε στα ελληνικά λεξικά το 2021: Γυναικοκτονία. Η Ελλάδα συγκλονίστηκε το 2021 …

Νίκος Τζανάκης : Να παραταθούν για μια εβδομάδα οι διακοπές των μαθητών

TweetΑν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα σχολεία θα δείτε ότι θα κλείσουν μετά από ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *