Τα παιδιά για τα παιδιά: Διεθνής καμπάνια ενίσχυσης των Παιδικών Χωριών SOS (video)

Αφορμή για την καμπάνια στάθηκε το Πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ με τίτλο «Ελλάδα! Αυτή είναι η πατρίδα μου!»

Μια διεθνής καμπάνια ενίσχυσης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος που φέρει τον τίτλο «Τα παιδιά για τα παιδιά» ξεκινάει μέσω της πρώτης ελληνικής διαδικτυακής πύλης χρηματοδότησης δημιουργικών projects www.groopio.com.

Αφορμή για την καμπάνια στάθηκε το Πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ με τίτλο «Ελλάδα! Αυτή είναι η πατρίδα μου!»: Μαθητές και μαθήτριες από τη Β΄ Δημοτικού έως τη Β’ Λυκείου και την τάξη ΙΒ1 του International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ δημιούργησαν τις δικές τους οι αφίσες για την Ελλάδα, με εικόνες και κείμενα που τα ίδια τα παιδιά έγραψαν στα Ελληνικά και μετέφρασαν στα Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά.

Τα έργα όλων των μαθητών και μαθητριών έχουν ήδη αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα www.greece.geitonas.edu.gr .

Στόχος της καμπάνιας που ξεκινάει στην ιστοσελίδα www.groopio.com είναι η συγκέντρωση του ποσού που θα καλύψει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης, για ένα χρόνο, των 230 παιδιών που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.groopio.comμπορούν να αγοράσουν μια από τις αφίσες που έφτιαξαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ και να στηρίξουν με τον τρόπο αυτό τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα στα παιδιά τους.

Το βίντεο της καμπάνιας:

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο επιστημονικό συμπόσιο ΔΙ.Π.Ε Άρτας «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Tweet 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙ.Π.Ε. ΑΡΤΑΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε …

Άρτα: 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Διοίκηση & Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

TweetΗ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, διοργανώνουν το 1ο …

«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

TweetΣχετ. έγγραφο: H υπό στοιχεία 73897/Γ1/4-7-2023 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *