Τίμησαν μέσω… διαδικτύου την 25η Μαρτίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοπόρο και πάλι το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου Χαλκιδικής

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία βίωσε η σχολική κοινότητα στην Όλυνθο Χαλκιδικής.Οι περιορισμοί που έχουν τεθεί στη χώρα μας λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας, οδήγησαν το Δημοτικό Σχολείο του χωριού να πρωτοπορήσει για πολλοστή φορά. Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης μας παρουσίασαν τη γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου εξ αποστάσεως. Ειδικότερα, από τα παιδιά ακούστηκαν αφηγήσεις σχετικά με τα γεγονότα της Επανάστασης, τραγούδια και κατάφεραν να ταξιδέψουν πίσω στα χρόνια των αγωνιστών του 1821.

mathitewolynth25320

“Σήμερα στις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω Κορωνοϊού και απειλείται η ζωή μας, τώρα που η ανθρωπότητα κρατά την αναπνοή της με φόβο και αγωνία, σ’ αυτούς τους δύσκολους λοιπόν καιρούς εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια διαφορετική Σχολικής Γιορτή, ας στρέψουμε το βλέμμα μας στην ιστορία μας για να θυμηθούμε, να διδαχθούμε, να πάρουμε διδάγματα”, ανέφερε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου, Βασίλης Μισαηλίδης.

25 martioyolynth20

Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου τιμήθηκε με τη δέουσα λαμπρότητα στη συγκεκριμένη Κοινότητα του Δήμου Πολυγύρου. Το πρωί ήχησαν οι καμπάνες και από τους τρεις Ιερούς Ναούς της Ολύνθου ενώ από τα μεγάφωνα του κοινοτικού καταστήματος ακούστηκαν η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια εμβατήρια της 25ης Μαρτίου. Στη συνέχεια κατατέθηκαν λουλούδια στο μνημείο των ηρώων από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νικόλαο Αυγέρη και τον Διευθυντή του Σχολείου.

pro1

olynthos25320b

 

Διαβάστε επίσης...

Οι εκπαιδευτικοί και η ΔΟΕ απαντούν με πράξεις ζωής και ουσίας στη δημοσιογραφική λάσπη

TweetΣτη δημοσιογραφική λάσπη, η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ και οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, απαντούν με πράξεις …

Τον «Ελληνα που κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη» μνημονεύουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης

Tweet Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του θανάτου του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης …

Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων παραίτησης εκπ/κών ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TweetΠροσοχή, οι προηγούμενες οδηγίες που έχουν σταλεί δεν ισχύουν πλέον https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%99%CE%A9%CE%9646%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-2%CE%A44

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *