Τάκης Θεοδωρικάκος: Άμεσα προσλήψεις σε Παιδεία και Υγεία

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ μίλησε για προσλήψεις σε Παιδεία και Υγεία, αλλά και για τις διαδικασίες επιλογής.

O Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος είχε την Παρασκευή, 2/8, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Ιωάννη Καραβοκύρη και κεντρικό σημείο της συνάντησής τους ήταν οι προσλήψεις που θα γίνουν άμεσα στο δημόσιο. Μάλιστα, ο κύριος Θεοδωρικάκος μίλησε για άμεσες προσλήψεις και διαδικασίες!

Άμεσα ολοκληρώνεται η διαδικασία για τις προσλήψεις των των 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και των 2.500 γιατρών και νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία, τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Επιπλέον, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία διαφόρων προκηρύξεων που είναι σε εξέλιξη και η καταγραφή των αναγκών του Δημοσίου στο πλαίσιο του τετραετούς προγραμματισμού προσλήψεων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι ένα μέρος των αναγκών θα καλύπτεται με το πρόγραμμα κινητικότητας (μετατάξεις, αποσπάσεις) και στη συνέχεια θα γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις. Μάλιστα, για τις προσλήψεις είπε συγκεκριμένα:

«Θα ενημερώνονται οι πολίτες, ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Οι διαδικασίες να γίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι ενδιαφερόμενοι.»

Διαβάστε επίσης...

LEGO Education σεμινάρια: 6 απαντήσεις που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί Read more at O3 Out Of the Ordinary: LEGO Education σεμινάρια: 6 απαντήσεις που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί #educationunlimited #legoeducation #getingear

TweetΤα LEGO Education σεμινάρια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδεύσεις σε …

Η ημερίδα του Τμήματος Μουσειολογίας Πύργου για το 1821: «Η Ηλεία στην εποχή της Ελληνικής Επανάστασης»

TweetΤην Τετάρτη, 1/12/2021, το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Τμήματος  Μουσειολογίας Πύργου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη …

«Το σχολείο αλλάζει. Στην πράξη.» Παρουσίαση 166 Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στο Σχολείο

TweetΤα 166 Νέα Προγράμματα Σπουδών παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση  με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *