Στα Γιαννιτσά η Γ.Γ. Υπουργείου Παιδείας – Με ποιους συναντήθηκε

Τα Γιαννιτσά επισκέφθηκε σήμερα η Γενική Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας Σίσσυ Αναστασία Γκίκα όπου είχε σειρά συναντήσεων και συζητήσεων με φορείς της Εκπαίδευσης και τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Γκίκα συναντήθηκε αρχικά με τους Προέδρους της Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας Γιάννη Σουκιούρογλου και Ηλία Διαμαντόπουλο καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, με Αιρετούς εκπροσώπους των δύο βαθμίδων και τέλος με το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμά Μπαχαράκη.

Στο τραπέζι των συζητήσεων, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και των σχολικών μονάδων.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, παρουσία και Δημοτικών Συμβούλων, όπου συζητήθηκαν τα θέματα του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής καθώς και η ανάγκη επαναλειτουργίας του ΚΠΕ Γιαννιτσών.


Φωτογραφίες: Ηλίας Διαμαντόπουλος

Στα Γιαννιτσά η Γ.Γ. Υπουργείου Παιδείας – Με ποιους συναντήθηκε

Διαβάστε επίσης...

Webex meetings Ενδεικτικές οδηγίες εξ αποστάσεως διδασκαλίας

TweetH εξ αποστάσεως εκπαίδευση προϋποθέτει αφενός μια τεχνογνωσία, αφετέρου προϋποθέσεις δικτύου, ικανού να ανταπεξέλθει στις …

Η παιδαγωγός από το Διδυμότειχο που έκανε παραμύθι τον Κορωνοϊό

Tweet Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – Γιώτα Στανελούδη Η ιστορία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης …

WebEx – Διαμοιρασμός εγγράφων και χρήση μαυροπίνακα

TweetΤου Σωτήρη Καρανάσιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *