Σοφία Ζαχαράκη : “Δεν θα ωφελήσει τον δημόσιο διάλογο καμία κομματική διένεξη”

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη που κάνει πράξη το #μένουμε_σπίτι και τον Νίκο Ρογκάκο μίλησε η Υφυπουργός Παιδείας κα.Σοφία Ζαχαράκη η οποία τόνισε :

“Δεν θα ωφελήσει τον δημόσιο διάλογο καμία κομματική διένεξη. Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα τον πατέρα μας, την μητέρα μας, τον παππού και τη γιαγιά και τα παιδιά που μας ακούν και έχουν αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει έναν λόγο όχι μόνο παρηγορητικό, αλλά και ουσίας και ψυχραιμίας. Δεν είμαι εδώ για να επαίρομαι για καλά λόγια που ακούει η κυβέρνηση για τη δέσμη μέτρων που έχει λάβει, είμαι εδώ για να παρουσιάσω στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση. Είναι σημαντικό να αισθανθούν οι πολίτες ότι είμαστε όλοι μια εθνική ομάδα και ότι πάμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση.”

“Δεν θα ωφελήσει τον δημόσιο διάλογο καμία κομματική διένεξη. Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα τον πατέρα μας, την μητέρα μας, τον παππού και τη γιαγιά και τα παιδιά που μας ακούν και έχουν αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει έναν λόγο όχι μόνο παρηγορητικό, αλλά και ουσίας και ψυχραιμίας. Δεν είμαι εδώ για να επαίρομαι για καλά λόγια που ακούει η κυβέρνηση για τη δέσμη μέτρων που έχει λάβει, είμαι εδώ για να παρουσιάσω στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση. Είναι σημαντικό να αισθανθούν οι πολίτες ότι είμαστε όλοι μια εθνική ομάδα και ότι πάμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση.”Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη που κάνει πράξη το #μένουμε_σπίτι και τον Νίκο Ρογκάκο. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Costas Zachariadis.

Δημοσιεύτηκε από Sofia Zacharaki στις Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης...

Η κοινωνική δικτύωση εν μέσω πανδημίας

TweetΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ριζικά άλλαξαν οι συνήθειες και οι προτιμήσεις του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης …

Εύσημα του Πρωθυπουργού για τον δάσκαλο που απομάκρυνε 63 μαθητές (βίντεο)

TweetΤηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γρηγόρη Λέτσιο, διευθυντή του δημοτικού σχολείου, …

Στον Πρωθυπουργό και τους Πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων, το θέμα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Ηλείας.

TweetΣτον Πρωθυπουργό και τους Πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων, το θέμα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Ηλείας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *