Σοφία Ζαχαράκη : “Δεν θα ωφελήσει τον δημόσιο διάλογο καμία κομματική διένεξη”

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη που κάνει πράξη το #μένουμε_σπίτι και τον Νίκο Ρογκάκο μίλησε η Υφυπουργός Παιδείας κα.Σοφία Ζαχαράκη η οποία τόνισε :

“Δεν θα ωφελήσει τον δημόσιο διάλογο καμία κομματική διένεξη. Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα τον πατέρα μας, την μητέρα μας, τον παππού και τη γιαγιά και τα παιδιά που μας ακούν και έχουν αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει έναν λόγο όχι μόνο παρηγορητικό, αλλά και ουσίας και ψυχραιμίας. Δεν είμαι εδώ για να επαίρομαι για καλά λόγια που ακούει η κυβέρνηση για τη δέσμη μέτρων που έχει λάβει, είμαι εδώ για να παρουσιάσω στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση. Είναι σημαντικό να αισθανθούν οι πολίτες ότι είμαστε όλοι μια εθνική ομάδα και ότι πάμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση.”

“Δεν θα ωφελήσει τον δημόσιο διάλογο καμία κομματική διένεξη. Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα τον πατέρα μας, την μητέρα μας, τον παππού και τη γιαγιά και τα παιδιά που μας ακούν και έχουν αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει έναν λόγο όχι μόνο παρηγορητικό, αλλά και ουσίας και ψυχραιμίας. Δεν είμαι εδώ για να επαίρομαι για καλά λόγια που ακούει η κυβέρνηση για τη δέσμη μέτρων που έχει λάβει, είμαι εδώ για να παρουσιάσω στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση. Είναι σημαντικό να αισθανθούν οι πολίτες ότι είμαστε όλοι μια εθνική ομάδα και ότι πάμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση.”Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη που κάνει πράξη το #μένουμε_σπίτι και τον Νίκο Ρογκάκο. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Costas Zachariadis.

Δημοσιεύτηκε από Sofia Zacharaki στις Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης...

Ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του πρωθυπουργού;

TweetΈγινε πέντε φορές πρωθυπουργός και λένε πως μια από τις αιτίες της δολοφονίας του ήταν …

Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία του δημοτικού σχολείου

TweetΥπό νέες συνθήκες, θα υποδεχθεί ξανά τους μικρούς μαθητές Όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία …

Στα σκουπίδια κατέληξαν τα τρόφιμα της καραντίνας

TweetΤης Αλεξάνδρας Γκίτση Στον κάλαθο των αχρήστων συνεχίζουν να καταλήγουν σημαντικές ποσότητες τροφίμων που αγοράζουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *