Σοφία Ζαχαράκη:Θα πρέπει η νεολαία να διαβάσει τα μηνύματα της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου-Ενωμένοι να βάλουμε νέους στόχους (Δηλώσεις-Vid)

-Δίδαγμα ότι ενωμένοι και θυμώμενοι τις παραδόσεις,μπορούμε να βάλουμε νέους στόχους υπηρετώντας παράλληλα τις αρχές του ανθρωπισμού της ελευθερίας,της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Την άποψη ότι θα πρέπει όλα τα παιδιά να διαβάσουν για την ιστορία της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου εξέφρασε με δηλώσεις της στην κάμερα του Nafpaktianews η υφυπουργός παιδείας αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας,δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής Σοφία Ζαχαράκη,η οποία εκπροσώπηση την Ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς για την 448η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Η κ. Ζαχαράκη τόνισε ότι πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ναυμαχίες που γνώρισε ο τόπος με πάρα πολλά αποτυπώματα και διδάγματα για τη νεολαία.Παρότρυνε-μάλιστα- να διαβάσουν όλοι την ιστορία της Ναυμαχίας,ενώ αναφερόμενη στον Miguel de Cervantes μετέφερε αυτό που είχε πει ο ίδιος για τη ναυμαχία,ότι επρόκειτο για την πιο σημαντική ναυμαχία της εκείνης της εποχής αλλά και τον μελλούμενων χρόνων.

Η πολύ σημαντική στιγμή κατά την οποία ενώθηκαν δυνάμεις είναι ένα δίδαγμα ότι ενωμένοι και θυμώμενοι τις παραδόσεις,μπορούμε να βάλουμε νέους στόχους υπηρετώντας παράλληλα και τις αρχές του ανθρωπισμού της ελευθερίας,της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Σοφία Ζαχαράκη:Θα πρέπει η νεολαία να διαβάσει τα μηνύματα της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου-Ενωμένοι να βάλουμε νέους στόχους (Δηλώσεις-Vid)

Διαβάστε επίσης...

Ν. Τζανάκης: Αν ανοίξουν τα σχολεία θα υπάρξει υπερμεταδοτικότητα – Η κορύφωση μετά τις 20 Ιανουαρίου (video)

Tweet«Στη χώρα μας εξελίσσονται δύο πανδημικά κύματα, ένα αφορά την Δέλτα και ένα την Όμικρον.Οι …

Βίντεο για τις γυναικοκτονίες από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Επιδαύρου

TweetΜία νέα λέξη μπήκε στα ελληνικά λεξικά το 2021: Γυναικοκτονία. Η Ελλάδα συγκλονίστηκε το 2021 …

Νίκος Τζανάκης : Να παραταθούν για μια εβδομάδα οι διακοπές των μαθητών

TweetΑν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα σχολεία θα δείτε ότι θα κλείσουν μετά από ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *