Σε ιατρικές εξετάσεις υποβάλλεται η 10χρονη Μαρκέλλα – «Όλοι είναι ύποπτοι», λέει ο αδελφός της

Σε μια περίεργη υπόθεση φαίνεται πως εξελίσσεται η εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλαςτης οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την Πέμπτη το μεσημέρι, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και εντοπίστηκε, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, έξω από βενζινάδικο επί της οδού Σοφούλη στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση. Η ψυχολογική της κατάσταση, οι μελανιές που φέρεται να έχει στο σώμα της αλλά και τα στοιχεία που αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες ότι τους μετέφερε η 10χρονη μόλις την βρήκαν, έχουν αρχίσει να συνθέτουν το «παζλ» αυτής την πολύκροτης υπόθεσης.

Σημειώνεται, ότι η μαθήτρια μεταφέρθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο νοσοκομείο και τις γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που προβλέπονται.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες εξαφάνισης της ανήλικης και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών. Πιθανολογείται ότι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της παιδοψυχολόγοι. Η 10χρονη, παρότι εξουθενωμένη, είναι καλά στην υγεία της.

Όπως σημείωσαν αστυνομικές πηγές, η 10χρονη, στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τους παιδοψυχολόγους, έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και προς το παρόν δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες εξαφάνισής της αλλά και τι συνέβη τις ώρες που αγνοείτο.

Οι παιδοψυχολόγοι επιχειρούν να την «ξεκλειδώσουν», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εισαγγελικές πηγές, ώστε να βοηθήσει στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Κατά την παραμονή της, όσο της μιλούσαν οι αστυνομικοί μαζί με παιδοψυχολόγους και ειδικούς, σύμφωνα με πληροφορίες η δεκάχρονη δεν είχε καμία απολύτως επαφή με συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία έρευνα όλα τα ενδεχόμενα και υπάρχει τουλάχιστον ένας βασικός ύποπτος.

Τι δήλωσε ο αδελφός

Στο σπίτι που μένουν οικογενειακώς έφτασε περίπου στις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου ο αδελφός της δεκάχρονης, Χρήστος. Όπως είπε ο ίδιος δεν του έχουν επιτρέψει καθόλου να δει την αδελφή του.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε.

Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του». Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Ο ίδιο ανέφερε ότι στην μικρή γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε.

Πηγή: grtimes.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *