Σε διαθεσιμότητα ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε για επίθεση από 9χρονο μαθητή στην Κύπρο

Κύπρος : Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 9χρονο μαθητή για επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τη συχνότητα του Τρίτου Προγράμματος Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης αναμένεται να υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ζητώντας όπως ο δάσκαλος παραμείνει μακριά από την έδρα μέχρι τα Χριστούγεννα και μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, ο φάκελος της  καταγγελίας του 9χρονου μαθητή διαβιβάστηκε χθες στη Νομική Υπηρεσία προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος. Η ανταποκρίτρια του Alpha Κύπρου στη Λεμεσό Έρικα Καβάζη μετέδωσε την εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι ο δάσκαλος μεταβαίνει κανονικά στην εργασία του, καθώς κατηγορήθηκε γραπτώς από τις Αρχές και αφέθηκε ελεύθερος.

Από την πλευρά, του, οι οικείοι του παιδιού ανέφεραν ότι αρνείται πεισματικά να μεταβεί στο σχολείο όπου φοιτά, με αποτέλεσμα να παραμένει στο σπίτι και να απέχει από τα μαθήματα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Ο παππούς του παιδιού μάλιστα, μετέφερε τους φόβους του 9χρονου να μεταβή στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ σήμερα η οικογένεια του προέβη σε διαβήματα για εγγραφή σε άλλο σχολείο, το οποίο γειτνιάζει με την οικία όπου διαμένουν.

Περισσότερα στο: alphanews.live

Διαβάστε επίσης...

Ν. Τζανάκης: Αν ανοίξουν τα σχολεία θα υπάρξει υπερμεταδοτικότητα – Η κορύφωση μετά τις 20 Ιανουαρίου (video)

Tweet«Στη χώρα μας εξελίσσονται δύο πανδημικά κύματα, ένα αφορά την Δέλτα και ένα την Όμικρον.Οι …

Βίντεο για τις γυναικοκτονίες από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Επιδαύρου

TweetΜία νέα λέξη μπήκε στα ελληνικά λεξικά το 2021: Γυναικοκτονία. Η Ελλάδα συγκλονίστηκε το 2021 …

Νίκος Τζανάκης : Να παραταθούν για μια εβδομάδα οι διακοπές των μαθητών

TweetΑν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα σχολεία θα δείτε ότι θα κλείσουν μετά από ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *