Παρέμβαση Νίκης Κεραμέως για τον καθηγητή που κυκλοφορεί με σουγιά

καθηγητής από τη Μεταμόρφωση, ο οποίος κατηγορήθηκε πως απείλησε μαθητή του με μαχαίρι, έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό στην κάμερα του OPEN TV. Ο ίδιος διέψευσε τις κατηγορίες του μαθητή και της μητέρας του, παραδέχτηκε όμως ότι πάντα έχει μαζί του έναν σουγιά εκατοστών για αυτοπροστασία.

«Η μητέρα και το παιδί λένε ψέματα διότι δεν είχε νόημα να απειλήσω -και μάλιστα με μαχαίρι- ένα μικρό παιδί ενώ υπάρχουν οι κανονικές διαδικασίες», υποστηρίζει ο μαθηματικός, ο οποίος έχει τεθεί από την Πέμπτη σε διαθεσιμότητα. Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως υποστήριξε αποκλειστικά στο OPEN ότι δώσει άμεση προτεραιότητα στη δημιουργία ενός νέου ελεγκτικού πλαισίου για τους διδάσκοντες.

«Το περιστατικό μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αυτού του γεγονότος, είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας να δούμε το γενικό αυτό πλαίσιο. Για εμάς προέχει η ασφάλεια των μαθητών», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός.

ethnos.gr

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *