Παρέμβαση Νίκης Κεραμέως για τον καθηγητή που κυκλοφορεί με σουγιά

καθηγητής από τη Μεταμόρφωση, ο οποίος κατηγορήθηκε πως απείλησε μαθητή του με μαχαίρι, έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό στην κάμερα του OPEN TV. Ο ίδιος διέψευσε τις κατηγορίες του μαθητή και της μητέρας του, παραδέχτηκε όμως ότι πάντα έχει μαζί του έναν σουγιά εκατοστών για αυτοπροστασία.

«Η μητέρα και το παιδί λένε ψέματα διότι δεν είχε νόημα να απειλήσω -και μάλιστα με μαχαίρι- ένα μικρό παιδί ενώ υπάρχουν οι κανονικές διαδικασίες», υποστηρίζει ο μαθηματικός, ο οποίος έχει τεθεί από την Πέμπτη σε διαθεσιμότητα. Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως υποστήριξε αποκλειστικά στο OPEN ότι δώσει άμεση προτεραιότητα στη δημιουργία ενός νέου ελεγκτικού πλαισίου για τους διδάσκοντες.

«Το περιστατικό μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αυτού του γεγονότος, είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας να δούμε το γενικό αυτό πλαίσιο. Για εμάς προέχει η ασφάλεια των μαθητών», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός.

ethnos.gr

 

Διαβάστε επίσης...

Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Δείτε τις βαθμολογίες

TweetΤο ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν …

Το ΙΕΠ δεν έχει εγκρίνει ταινίες της πλατφόρμας CINEDU – “Αγόρια στο ντους” η ταινία που προέβαλε δασκάλα σε μαθητές τετάρτης δημοτικού

TweetΔιευκρινίζεται ότι το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής δεν έχει εγκρίνει τις ταινίες οι οποίες είναι αναρτημένες …

Δεν εκλέχθηκε βουλευτής ο Νίκος Φίλης – Η συντριβή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός της νέας Βουλής.

TweetΗ συντριβή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός της νέας Βουλής. Είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *