Πανελλήνια πρωτιά για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής

Στον 6ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες 2019-20» που συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών, την Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου πήρε μέρος το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει σημαντική διάκριση.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/τριες της Ε1΄ τάξης του Σχολείου υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους Χρύσως Χριστοδούλου και Μαρίας Κοντογιάννη, συμμετείχαν στον Διαγωνισμό με τη δημιουργία ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο «Το κυπριακό πρόβλημα».

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν με μεράκι, διάθεση και ενθουσιασμό προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το 1ο βραβείο πανελλαδικά, στην κατηγορία του Διαγωνισμού: «Ταινία μικρού μήκους με τη μορφή μυθοπλασίας ή ντοκιμαντέρ».

Διαβάστε επίσης...

Η κοινωνική δικτύωση εν μέσω πανδημίας

TweetΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ριζικά άλλαξαν οι συνήθειες και οι προτιμήσεις του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης …

Εύσημα του Πρωθυπουργού για τον δάσκαλο που απομάκρυνε 63 μαθητές (βίντεο)

TweetΤηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γρηγόρη Λέτσιο, διευθυντή του δημοτικού σχολείου, …

Στον Πρωθυπουργό και τους Πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων, το θέμα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Ηλείας.

TweetΣτον Πρωθυπουργό και τους Πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων, το θέμα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Ηλείας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *