Πανελλήνια πρωτιά για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής

Στον 6ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες 2019-20» που συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών, την Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου πήρε μέρος το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει σημαντική διάκριση.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/τριες της Ε1΄ τάξης του Σχολείου υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους Χρύσως Χριστοδούλου και Μαρίας Κοντογιάννη, συμμετείχαν στον Διαγωνισμό με τη δημιουργία ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο «Το κυπριακό πρόβλημα».

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν με μεράκι, διάθεση και ενθουσιασμό προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το 1ο βραβείο πανελλαδικά, στην κατηγορία του Διαγωνισμού: «Ταινία μικρού μήκους με τη μορφή μυθοπλασίας ή ντοκιμαντέρ».

Διαβάστε επίσης...

Ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του πρωθυπουργού;

TweetΈγινε πέντε φορές πρωθυπουργός και λένε πως μια από τις αιτίες της δολοφονίας του ήταν …

Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία του δημοτικού σχολείου

TweetΥπό νέες συνθήκες, θα υποδεχθεί ξανά τους μικρούς μαθητές Όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία …

Στα σκουπίδια κατέληξαν τα τρόφιμα της καραντίνας

TweetΤης Αλεξάνδρας Γκίτση Στον κάλαθο των αχρήστων συνεχίζουν να καταλήγουν σημαντικές ποσότητες τροφίμων που αγοράζουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *