Παγκόσμια διάκριση για την ΕΘΝ.Ο.Α.

Παγκόσμια αναγνώριση για το έργο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, καθώς στο Λονδίνο έγινε η απονομή στην ΕΘΝ.Ο.Α. του GUINNESS WORLD RECORD.

Η επιτροπή του Guinness World Records ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες τον ενδελεχή έλεγχο σχετικά με τη δράση της Ακαδημίας την «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας-2014» και το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο! Ο έλεγχος της δράσης είχε διάρκεια περίπου 4,5 μήνες.

Η δράση αφορούσε την δημιουργία του μεγαλύτερου περιστεριού ειρήνης στον κόσμο από παραδοσιακά λευκά χάρτινα καραβάκια τα οποία έφτιαξαν : οι 45.000 μαθητές που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία, οι 36 Ολυμπιονίκες που έλαβαν μέρος, οι 2 Παραολυμπιονίκες, τα δυο μέλη της ΔΟΕ που τίμησαν την ΕΘΝ.Ο.Α. με την παρουσία τους, οι δεκάδες καλλιτέχνες που είχαν ενεργό συμμετοχή, οι δεκάδες φορείς και οργανισμοί που παραβρέθηκαν, οι δεκάδες επίσημοι προσκεκλημένοι, τα παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ που ήταν αφιερωμένο το περιστέρι, αρκετά μέλη της ΕΟΕ και της ΕΘΝ.Ο.Α., οι χορηγοί που πίστεψαν και στήριξαν το όραμα της ΕΘΝ.Ο.Α. (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕΤΚΑ, KOUROS AE, ZAGORI) και φυσικά οι εκατοντάδες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του τμήματος της ΕΘΝ.Ο.Α.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, κατάφεραν να εμπνέουν σήμερα δεκάδες φορείς και οργανισμούς της χώρας. Αυτή ακριβώς είναι η αποστολή της Ακαδημίας!

Πάμε Ψηλά!

Γραφείο Τύπου ΕΘΝ.Ο.Α.

——————————

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε επίσης...

Ν. Τζανάκης: Αν ανοίξουν τα σχολεία θα υπάρξει υπερμεταδοτικότητα – Η κορύφωση μετά τις 20 Ιανουαρίου (video)

Tweet«Στη χώρα μας εξελίσσονται δύο πανδημικά κύματα, ένα αφορά την Δέλτα και ένα την Όμικρον.Οι …

Βίντεο για τις γυναικοκτονίες από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Επιδαύρου

TweetΜία νέα λέξη μπήκε στα ελληνικά λεξικά το 2021: Γυναικοκτονία. Η Ελλάδα συγκλονίστηκε το 2021 …

Νίκος Τζανάκης : Να παραταθούν για μια εβδομάδα οι διακοπές των μαθητών

TweetΑν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα σχολεία θα δείτε ότι θα κλείσουν μετά από ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *