Νέα τραγωδία στην Πατρών-Πύργου με 2 νεκρούς – Απεργεί ο Νομός Ηλείας και Αχαϊας την Τετάρτη

Δύο 25χρονοι (με αρχικά Γ.Ν. και Β.Ι.), ο ένας από τη Βάρδα Ηλείας και ο άλλος από την π. Μανωλάδα είναι τα θύματα του μοιραίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής, στην Πατρών – Πύργου. Οι δύο άτυχοι νέοι επέβαιναν σε  δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους, και εν συνεχεία προσέκρουσαν επάνω τους δύο φορτηγά.

ΑΔΕΔΥ : “Με αφορμή την κινητοποίηση, που έχουν αποφασίσει οι φορείς της Ηλείας, για Γενική Απεργία στις 26 του Φλεβάρη 2020, για τον αυτοκινητόδρομο – καρμανιόλα Πάτρας – Πύργου που, πρόσφατα, στοίχισε τη ζωή σε δύο εργαζόμενους εκπαιδευτικούς, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στους Νομούς Ηλείας – Αχαΐας την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, από τις 11:00πμ ως τη λήξη του ωραρίου. Η στάση γίνεται για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στην περιοχή Βουπράσιο και ώρα 12:00.”

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου :

“Το Δ.Σ του Συλλόγου  συμμετέχει στη στάση εργασίας που κύρυξε η ΑΔΕΔΥ για τους Νομούς Ηλείας – Αχαΐας στις 26 του Φλεβάρη 2020, για τον αυτοκινητόδρομο – καρμανιόλα Πάτρας – Πύργου που, πρόσφατα, στοίχισε τη ζωή σε δύο εργαζόμενους εκπαιδευτικούς.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στους Νομούς Ηλείας – Αχαΐας την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, από τις 11:00πμ ως τη λήξη του ωραρίου.

Η στάση γίνεται για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στην περιοχή Βουπράσιο και ώρα 12:00.

Για το Δ.Σ

 

 

  Η Πρόεδρος                                                                                                     Ο Γενικός Γραμματέας

 

Αντωνία Μπρη                                                                                           Αθανάσιος Κατσίμπελη”

Δωρεάν λεωφορεία έχουν ναυλωθεί από τον Δήμο Πύργου για τη μετάβαση πολιτών στο σημείο της κινητοποίησης.

Διαβάστε επίσης...

Απεβίωσε ο εθνικός ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης

TweetΈφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ο Ιάκωβος Τσούνης, εφοπλιστής και …

Ε. Στυλιανίδης: Έρχονται τα Πειραματικά σχολεία στη Ροδόπη

Tweet Αρωγός και για την δημιουργία Καλλιτεχνικού Σχολείου στον Δήμο Κομοτηνής δηλώνει ο βουλευτής Ανδρέας Αγελαρίδης …

Self-tests: επιστροφή όλων στο σχολείο με ασφάλεια

TweetΟι ρυθμίσεις για την εφαρμογή του μέτρου του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου από τον κορωνοϊό σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *