Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαντορίνη, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.
“Ελάτε στην Ελλάδα”, ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού τονίζοντας ότι από τη Δευτέρα ανοίγουν τα αεροδρόμια σε ορισμένους ταξιδιώτες, ενώ από την 1η Ιουλίου ανοίγουν σε όλους.
“Προχωράμε μπροστά” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι στόχος μας είναι η διενέργεια τεστ σε όλους όσους έρχονται στην Ελλάδα.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταστήσω την Ελλάδα τον πιο ασφαλή τουριστικό προορισμό, όχι τον νούμερο ένα τουριστικό προορισμό δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη με αφορμή το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.
Ο ίδιος απάντησε ότι θα περάσει μερικές μέρες στην Κρήτη, όταν ρωτήθηκε που θα κάνει διακοπές.
Θέλουμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο, είπε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ότι χάθηκε η τουριστική σεζόν για την Ελλάδα.
Έλληνες Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί Είμαστε όλοι εδώ!!