Λύθηκε το πρόβλημα του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας

Άμεση λύση στην προσωρινή μετεγκατάσταση του σεισμόπληκτου δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας σε οικόπεδο του δήμου δόθηκε από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις «Κτιριακές Υποδομές», καθώς δρομολογήθηκε ήδη ο σχετικός διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 822.580, 64 € (συν 197.419,36€ΦΠΑ) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 26 Αυγούστου (ως τις 3μ.μ.). Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 (11:00 μ.μ.), ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 120 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δ/ντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ, κ. Χαρωνίτη, τον γενικό Δ/ντή της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Κυριαζόπουλο, και την ομάδα του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, επίσης τον μηχανικό της υπηρεσίας μας, Κ. Παντής, την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου, κα Κρεσταινίτη, που βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρέας Μίγκος.

Πηγή : proini.news

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *