Λύθηκε το πρόβλημα του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας

Άμεση λύση στην προσωρινή μετεγκατάσταση του σεισμόπληκτου δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας σε οικόπεδο του δήμου δόθηκε από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις «Κτιριακές Υποδομές», καθώς δρομολογήθηκε ήδη ο σχετικός διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 822.580, 64 € (συν 197.419,36€ΦΠΑ) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 26 Αυγούστου (ως τις 3μ.μ.). Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 (11:00 μ.μ.), ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 120 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δ/ντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ, κ. Χαρωνίτη, τον γενικό Δ/ντή της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Κυριαζόπουλο, και την ομάδα του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, επίσης τον μηχανικό της υπηρεσίας μας, Κ. Παντής, την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου, κα Κρεσταινίτη, που βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρέας Μίγκος.

Πηγή : proini.news

 

Διαβάστε επίσης...

Ο παιδίατρος Αντώνης Δαρζέντας, μας εξηγεί πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την «ύπουλη» Μηνιγγίτιδα Β

Tweet«Αν θέλετε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας από την σοβαρή αυτή νόσο δεν υπάρχει …

Και κροτίδα και καπνογόνο σε σχολείο της Πάτρας- Στο νοσοκομείο μαθήτρια και καθηγήτρια – ΦΩΤΟ

Tweet“Το περιστατικό δεν συνδέεται με πρόσφατο γεγονός” λέει στο thebest.gr o Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Αχαΐας …

Οι μαθητές της Στ’ καλούνται να συγκινήσουν τον Δήμαρχο για να μη διώξουν τους πρόσφυγες

TweetΠολλοί Δήμαρχοι αντιδρούν για τους πρόσφυγες που πρόκειται να έλθουν στην περιοχή τους.Τo βιβλίο όμως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *