Λύθηκε το πρόβλημα του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας

Άμεση λύση στην προσωρινή μετεγκατάσταση του σεισμόπληκτου δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας σε οικόπεδο του δήμου δόθηκε από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις «Κτιριακές Υποδομές», καθώς δρομολογήθηκε ήδη ο σχετικός διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 822.580, 64 € (συν 197.419,36€ΦΠΑ) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 26 Αυγούστου (ως τις 3μ.μ.). Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 (11:00 μ.μ.), ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 120 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δ/ντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ, κ. Χαρωνίτη, τον γενικό Δ/ντή της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Κυριαζόπουλο, και την ομάδα του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, επίσης τον μηχανικό της υπηρεσίας μας, Κ. Παντής, την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου, κα Κρεσταινίτη, που βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρέας Μίγκος.

Πηγή : proini.news

 

Διαβάστε επίσης...

Thessaloniki lockdown – Population zero (βίντεο σοκ)

TweetΜια πρωτόγνωρη εικόνα των δρόμων της Θεσσαλονίκης κατα τη διάρκεια του περιορισμού κυκλοφορίας λογω του …

Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2020.

TweetΌπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 …

Σενάρια για μειώσεις μισθών και στο Δημόσιο εάν ξεφύγει η κατάσταση με τον κορονοϊό

TweetΣενάρια για μειώσεις μισθών και στον δημόσιο τομέα έχουν αρχίσει να εξυφαίνονται τις τελευταίες ώρες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *