Λύθηκε το πρόβλημα του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας

Άμεση λύση στην προσωρινή μετεγκατάσταση του σεισμόπληκτου δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας σε οικόπεδο του δήμου δόθηκε από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις «Κτιριακές Υποδομές», καθώς δρομολογήθηκε ήδη ο σχετικός διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 822.580, 64 € (συν 197.419,36€ΦΠΑ) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 26 Αυγούστου (ως τις 3μ.μ.). Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 (11:00 μ.μ.), ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 120 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δ/ντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ, κ. Χαρωνίτη, τον γενικό Δ/ντή της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Κυριαζόπουλο, και την ομάδα του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, επίσης τον μηχανικό της υπηρεσίας μας, Κ. Παντής, την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου, κα Κρεσταινίτη, που βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρέας Μίγκος.

Πηγή : proini.news

 

Διαβάστε επίσης...

Τραγωδία στη Λάρισα.«Έσβησε» 5χρονη – Είχε μεταφερθεί με πυρετό στο νοσοκομείο

TweetΈφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο …

Καθηγητής Αντώνης Λιάκος: Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες

TweetΤην άποψη ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες διατύπωσε ο ιστορικός …

Βίντεο-σοκ με ανελέητο ξύλο σε σχολική αίθουσα μεταξύ μαθητών με κράνη και ζώνες

TweetΚαθημερινό φαινόμενο είναι πλέον τα κρούσματα bullying στα σχολεία, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία σε γονείς και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *