Καταγγελίες πρωταθλητή του στίβου για ρατσιστική συμπεριφορά ομοσπονδιακού προπονητή

Τι φέρεται να έχει πει ο Δημήτρης Κυτέας στον Εμμανουήλ Καραλή

Ο πρωταθλητής του στίβου Εμμανουήλ Καραλής έχει προχωρήσει σε καταγγελίες στον ΣΕΓΑΣ κατά του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του.

Συγκεκριμένα ο νεαρός αθλητής κατήγγειλε ότι ο προπονητής κάνει υποτιμητικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του και τον μειώνει συνεχώς σε τρίτους.

Σύμφωνα με όσα είχε γράψει το gazzetta.gr το θέμα είχε επιληφθεί ΣΕΓΑΣ και έγιναν οι πρώτες συστάσεις προς τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Σήμερα Τρίτη 16/7 η ιστοσελίδα sport24.gr σε ρεπορτάζ της με τίτλο «Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον Κυτέα και τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή» κάνει αναφορά σε λεπτομέρειες τις οποίες αναφέρει ότι έχει στην κατοχή της για το περιεχόμενο των καταγγελιών του αθλητή.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επικαλείται το sport24.gr το δρόμο της προς το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ φαίνεται να παίρνει η εισήγηση της δικαστικής επιτροπής της ομοσπονδίας όσον αφορά την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή εναντίον του Δημήτρη Κυτέα.

Οι τέσσερις ένορκες καταθέσεις (μεταξύ των οποίων δύο αθλητριών και ενός αθλητή του στίβου), όπως προκύπτει από όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του Sport24.gr, φέρεται να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Εμμανουήλ Καραλή για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του από τον Δημήτρη Κυτέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το site ο Δ. Κυτέας φέρεται να χαρακτήριζε τον αθλητή ως «ο μαύρος» χωρίς ποτέ να λέει έστω τ’ όνομά του, ενώ αναφέρουν ότι μέσα στις καταθέσεις που επικαλείται το sport24.gr υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τον πατέρα του και τη μητέρα του, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του. Eπιπροσθέτως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής φέρεται να έχει πει πως είναι προσβολή κάποιος να φωτογραφίζεται μαζί με τον Καραλή λόγω του χρώματός του και πως οι μαύροι από τη φύση τους είναι χαζοί.

Καταγγελίες πρωταθλητή του στίβου για ρατσιστική συμπεριφορά ομοσπονδιακού προπονητή

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *