Καταγγελία για οικονομική συνδρομή

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
…Μόλις το πήραν μυρωδιά πως έγιναν πολλοί

 

Φτιάξαν όπως τους βόλευαν τα πρέπει και τα μη…

 

 

Συνάδελφοι

 

Το ΔΣ του Συλλόγου μας (με ψήφους Ενωτικής Κίνησης και …..) προχώρησε σε μία παράνομη, αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική απόφαση, βγαλμένη από το «βαθύ» παρελθόν, για καθαρά ψηφοθηρικούς και μικροπαραταξιακούς λόγους.

 

Εκτιμώντας ότι εκλογικά ευνοεί κάποιους να ψηφίσουν οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ, έδωσαν κίνητρα!!! Αυθαίρετα και παράνομα, αποφάσισαν προκειμένου οι συνάδελφοι να έχουν δικαίωμα ψήφου, αντί να πληρώσουν κανονικά τη συνδρομή τους όπως όλοι οι υπόλοιποι (37 ευρώ), αυτοί να πληρώσουν ΜΟΝΟ 10 ευρώ!!

 

Έτσι λοιπόν, έχουμε δύο κατηγορίες συναδέλφων: Τα «κορόιδα» που πληρώνουν κανονικά και συμμετέχουν και τους «ψηφοφόρους» των μελών του ΔΣ, που πληρώνουν όσα θέλει η πλειοψηφία του ΔΣ!!! Στη συνέχεια, βέβαια, το ποσό θα καλυφθεί από το ταμείο του Συλλόγου (δηλαδή από τα χρήματα των «κορόιδων» καθώς η απόφαση του ΔΣ είναι πέρα για πέρα παράνομη και εκτός καταστατικού της ΔΟΕ)!

 

Είναι θλιβερό, αυτοί που δήθεν παριστάνουν πως εκφράζουν τη νέα αντίληψη, η «γενιά των τριαντάρηδων» όπως αυτοαποκαλούνται, να φέρονται ως πολιτικάντηδες περασμένων δεκαετιών, να έχουν «θρονιαστεί» σε διάφορες θέσεις (Πρόεδρος, Αιρετός ΠΥΣΠΕ και Αντιπρόσωπος ΔΟΕ το ίδιο πρόσωπο, λες και δεν υπάρχουν άλλοι!!) και να έχουν μπολιαστεί από το «σύνδρομο της καρέκλας», την οποία αρνούνται να αποχωριστούν και μάλιστα να κατηγορούν άλλους για τέτοιες συμπεριφορές!!

 

Καλούμε τους συναδέλφους ΕΣΠΑ, οι οποίοι εργάζονται σε σχολεία, που με αγώνες των παλαιότερων δημιουργήθηκαν, να γυρίσουν την πλάτη σε αυτές τις πρακτικές. Να συμμετέχουν μαζικά στις διαδικασίες χωρίς να καταδεχτούν να τους αντιμετωπίζουν ως «κουκιά».

 

Δηλώνουμε σε όλους πως, ΕΠΟΥΔΕΝΙ, δε θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί η παράνομη και αντικαταστατική απόφαση που διαχωρίζει τους συναδέλφους σε ημέτερους και «Υμέτερους»!!!

 

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο σχολείο!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αγωνιστούμε για να ανατραπεί η βαρβαρότητα!

 

Διαβάστε επίσης...

Το Belem μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα και περνάει από την Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου (video)

TweetΜε το εντυπωσιακό τρικάταρτο ιστιοφόρο Belem, ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της, με προορισμό …

e-Καταναλωτής: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα

TweetΗ αναβαθμισμένη νέα πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές, χρήστες του …

Τι είναι η “θεωρία των 9 λεπτών” που βοηθάει τις μητέρες να μην έχουν τύψεις στην καθημερινότητά τους

TweetΗ ποιότητα υπερτερεί της ποσότητας και στο μεγάλωμα των παιδιών, σύμφωνα με τη θεωρία των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *