Κάνετε λάθος στην ΟΛΜΕ κ.Κοτσιφάκη για το θέμα των Περιφερειακών Διευθυντών

Το Βαθμολόγιο-Μισθολόγιο που μας επέβαλαν στους πιο χαμηλόμισθους δημόσιους λειτουργούς κ.Κοτσιφάκη είχε πολλές ειδικές διατάξεις για εμάς τους εκπαιδευτικούς και αυτούς που θα εκπλήρωναν τη Μνημονιακή πολιτική, αυτοί που θα διαχειρίζονταν την έλλειψη βιβλίων στα σχολεία αλλά και οι Αιρετοί του ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ φρόντισαν να εξασφαλίσουν το προνόμιο της κατάταξης στο βαθμό Α για πάντα.

Κάνετε λοιπόν λάθος στην ΟΛΜΕ κ.Κοτσιφάκη με το να ζητάτε από το  Υπουργείο Παιδείαςνα καταργηθεί η διάταξη που παρέχει την δυνατότητα στους Περιφερειακούς Διευθυντές εκπαίδευσης μετά την αντικατάστασή τους, να μην επιστρέψουν στις αίθουσες, αλλά να γίνουν σχολικοί σύμβουλοι εκτός των προβλεπόμενων διαδικασιών επιλογής.

Αυτό που οφείλετε να ζητήσετε κ.Κοτσιφάκη είναι η άμεση κατάργηση του ν. 4024/2011 που επέβαλε το ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο και αυθαίρετα και αντισυνταγματικά υποβίβασε βαθμολογικά χιλιάδες εκπαιδευτικούς εφαρμόζοντας μια αξιολόγηση της Επετηρίδας στη λογική ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.Παράλληλα έδωσε σκανδαλωδώς κατ’ εξαίρεση το βαθμό Α ,με τροπολογίες, για πάντα σε όλα τα Στελέχη πλην των διευθυντών των σχολείων παρά τις διατάξεις του 1566/85. Δημιούργησε ο νόμος αυτός στελέχη εκπαίδευσης δύο ταχυτήτων και απέδωσε τον ύψιστο βαθμολογικό βαθμό στους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ!!!!

Αν θέλετε λοιπόν πράγματι να ζητήσετε κάτι από τη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας κ.Κοτσιφάκη είναι να ζητήσετε την επαναφορά στο status quo ante όλων των εκπαιδευτικών που αδικήθηκαν και υποβαθμίστηκαν και όχι επιλεκτικά την κατάργηση κάποιων εκ των προνομίων των ευεργετηθέντων.Διότι αυτό αποτελεί υποκρισία.

 

Διαβάστε επίσης...

Ν. Τζανάκης: Αν ανοίξουν τα σχολεία θα υπάρξει υπερμεταδοτικότητα – Η κορύφωση μετά τις 20 Ιανουαρίου (video)

Tweet«Στη χώρα μας εξελίσσονται δύο πανδημικά κύματα, ένα αφορά την Δέλτα και ένα την Όμικρον.Οι …

Βίντεο για τις γυναικοκτονίες από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Επιδαύρου

TweetΜία νέα λέξη μπήκε στα ελληνικά λεξικά το 2021: Γυναικοκτονία. Η Ελλάδα συγκλονίστηκε το 2021 …

Νίκος Τζανάκης : Να παραταθούν για μια εβδομάδα οι διακοπές των μαθητών

TweetΑν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα σχολεία θα δείτε ότι θα κλείσουν μετά από ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *