Κάνετε λάθος στην ΟΛΜΕ κ.Κοτσιφάκη για το θέμα των Περιφερειακών Διευθυντών

Το Βαθμολόγιο-Μισθολόγιο που μας επέβαλαν στους πιο χαμηλόμισθους δημόσιους λειτουργούς κ.Κοτσιφάκη είχε πολλές ειδικές διατάξεις για εμάς τους εκπαιδευτικούς και αυτούς που θα εκπλήρωναν τη Μνημονιακή πολιτική, αυτοί που θα διαχειρίζονταν την έλλειψη βιβλίων στα σχολεία αλλά και οι Αιρετοί του ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ φρόντισαν να εξασφαλίσουν το προνόμιο της κατάταξης στο βαθμό Α για πάντα.

Κάνετε λοιπόν λάθος στην ΟΛΜΕ κ.Κοτσιφάκη με το να ζητάτε από το  Υπουργείο Παιδείαςνα καταργηθεί η διάταξη που παρέχει την δυνατότητα στους Περιφερειακούς Διευθυντές εκπαίδευσης μετά την αντικατάστασή τους, να μην επιστρέψουν στις αίθουσες, αλλά να γίνουν σχολικοί σύμβουλοι εκτός των προβλεπόμενων διαδικασιών επιλογής.

Αυτό που οφείλετε να ζητήσετε κ.Κοτσιφάκη είναι η άμεση κατάργηση του ν. 4024/2011 που επέβαλε το ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο και αυθαίρετα και αντισυνταγματικά υποβίβασε βαθμολογικά χιλιάδες εκπαιδευτικούς εφαρμόζοντας μια αξιολόγηση της Επετηρίδας στη λογική ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.Παράλληλα έδωσε σκανδαλωδώς κατ’ εξαίρεση το βαθμό Α ,με τροπολογίες, για πάντα σε όλα τα Στελέχη πλην των διευθυντών των σχολείων παρά τις διατάξεις του 1566/85. Δημιούργησε ο νόμος αυτός στελέχη εκπαίδευσης δύο ταχυτήτων και απέδωσε τον ύψιστο βαθμολογικό βαθμό στους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ!!!!

Αν θέλετε λοιπόν πράγματι να ζητήσετε κάτι από τη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας κ.Κοτσιφάκη είναι να ζητήσετε την επαναφορά στο status quo ante όλων των εκπαιδευτικών που αδικήθηκαν και υποβαθμίστηκαν και όχι επιλεκτικά την κατάργηση κάποιων εκ των προνομίων των ευεργετηθέντων.Διότι αυτό αποτελεί υποκρισία.

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *