“Θάλασσα τραγουδισμένη…” Εκπληκτική η εκδήλωση των Δασκάλων της Πάτρας

Πλημμύρισε κόσμο, τραγούδια και χρώματα το συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, την Κυριακή το βράδυ.
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας, με το πολυμελές χορευτικό του τμήμα, πρόσφερε στο κοινό της πόλης μια μοναδική βραδιά! Τραγούδια, παραδοσιακά και σύγχρονα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδόθηκαν εκπληκτικά από την ορχήστρα του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου και Κρήτες φοιτητές, ενώ οι εκπληκτικές φωνές της Δώρας Πετρίδη, της Έλενας Παπαδημητρίου και του Θοδωρή Νικολάου “ταξίδεψαν” το κοινό.
Ένα κοινό, που κατέκλυσε κάθε γωνιά του συνεδριακού και δε σταμάτησε ούτε στιγμή να αποθεώνει το Χορευτικό των Δασκάλων, των “Εν Πάτραις Κεφαλλήνων” και των Διοικητικών Υπαλλήλων ΤΕΙ Πάτρας. Τρία άρτια, από κάθε πλευρά χορευτικά σχήματα, που με τον ταλαντούχο δάσκαλό τους Κώστα Σουλτανά “διαφημίζουν” την πόλη μας σε κάθε γωνιά της χώρας και στο εξωτερικό.
Η κυριακάτικη βραδιά όμως, όπως είναι φυσικό (δάσκαλοι γαρ οι χορευτές), ήταν αφιερωμένη στα παιδιά! Και στο “πρόσωπο” αυτών, το χαμόγελο: “Το Χαμόγελο του Παιδιού”! Με απόφαση των δασκάλων, τα έσοδα διατέθηκαν εκεί. Γιατί εκεί πιάνουν πάντα τόπο. Γιατί κάθε παιδικό χαμόγελο το αξίζει!
Έτσι: το Πανεπιστήμιο διέθεσε το χώρο, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας (δάσκαλος κι αυτός) έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα του, τα μέσα την πρόβαλλαν, οι μουσικοί και οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το κοινό ανταποκρίθηκε, τα παιδιά κέρδισαν!
Είναι τελικά σημαντικό, ένας συνδικαλιστικός σύλλογος, εκτός από τα μέλη του, να νοιάζεται και να προσφέρει στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Και στο σύλλογο δασκάλων κάτι αλλάζει τελευταία…
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ pelop.gr εδώ.

Διαβάστε επίσης...

Έγκριση Αδειών Εισόδου Εκπροσώπων αναγνωρισμένων Αθλητικών Ομοσπονδιών και Φορέων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2023-2024

TweetΗ απόφαση έγκρισης αδειών ΕΔΩ 

Άνοιξε εκ νέου, από σήμερα 27/9 το σύστημα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

TweetΤην υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από …

Υπενθύμιση Προκήρυξης εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β’ εξεταστικής περιόδου 2023

TweetΑπό το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι το χρονικό διάστημα για την καταχώριση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *