Η Google παρουσίασε το YouTube αποκλειστικά για παιδιά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ttp://youtu.be/OUmMAAPX6E8
Όσο πιο μικρός ο καταναλωτής τόσο πιο πιστός. H Google παρουσίασε την Τρίτη το πρώτο της προϊόν αποκλειστικά για παιδιά. Και είναι το παιδικό YouTube.Ο σχεδιασμός της πλοήγησης στον διαδικτυακό τόπο των αναρτώμενων βίντεο είναι απλοποιημένος και οι μικροί χρήστες θα έχουν τέσσερις επιλογές: κινούμενα σχέδια, μουσική, εκπαίδευση και εξερεύνηση.

https:

Παράλληλα το YouTubeKids δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο και στην χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος του εθισμού. Ετσι έχει προβλεφθεί χρονοδιακόπτης που επιτρέπει μέγιστη χρήση έως 120 λεπτά.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα παιδιά «μπαίνουν» στον κόσμο του διαδικτύου σε όλο μικρότερες ηλικίες. Στην Ελλάδα το 65,4% των παιδιών ηλικίας 7 – 12 ετών χρησιμοποιούν καθημερινά PC, ενώ το 55,7% σερφάρει καθημερινά στο Internet (πηγή FocusBari, περίοδος Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014).

Βασικό αντικείμενο της χρήσης του Internet για τα ελληνόπουλα είναι τα παιχνίδια (ποσοστό 88,5%), τα τραγούδια (50%) και η αναζήτηση πληροφοριών (46,6%, με μεγαλύτερο ποσοστό στις ηλικίες 10 – 12)

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *